12 februari 2014

NEW IN: Antipodes via Plume Natural Skincare


Voor deze bestelling schuif ik alle schuld credits af op Vanessa. Ik had het merk Antipodes al regelmatig zien passeren bij Britse YouTubers en had het ver in mijn achterhoofd opgeslagen. Eigenlijk een beetje met de gedachte dat ik de producten niet snel zou kopen, wegens niet beschikbaar in België.

Tot ik haar blogpost zag, waarin ze vertelde dat ze Antipodes had besteld bij de Belgische webshop Plume Natural Skincare. Ik ben nog nooit zo snel in mijn leven naar de virtuele kassa gerend.

Plume verkoopt een achttal natuurlijke, biologische en ecologische merken zoals Antipodes, maar bijvoorbeeld ook John Masters Organics en Essential Care. Mijn bestelling bleef beperkt tot Antipodes en ik koos voor de Reincarnation Pure Facial Exfoliator en het Aura Manuka Honey Mask. Vooral die laatste hing in mijn geheugen en ik ben heel benieuwd om te zien wat de producten met mijn huid zullen doen.

Ik bestelde zondag en betaalde heel gemakkelijk via Bancontact/MisterCash. Ik apprecieer echt als webshops in deze mogelijkheid voorzien want dat is gewoon zo handig! Maandag kreeg ik een bevestiging dat het pakje verzonden was, inclusief traceercode zodat ik zelf kon volgen waar mijn pakje zich bevond en dinsdag had ik mijn pakketje in huis. De verzendkosten waren trouwens zéér schappelijk (€ 2,90) en vanaf een bepaald bedrag betaal je sowieso geen verzendkosten meer binnen België. De kers op de taart waren de talrijke staaltjes die bij mijn bestelling zaten. Een pluim voor Plume!

Antipodes Natural Reincarnation Pure Facial Exfoliator - 75 ml voor € 25,50
Antipodes Natural Aura Manuka Honey Mask-  75 ml voor € 26,50
Share:

17 opmerkingen

 1. Ik heb gisteren dat masker geprobeerd en het is echt zalig! Ben blij dat ik die webshop heb gevonden :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, klinkt goed! En wat fijn dat het zo'n klantvriendelijke webshop is met goede service, dat vind ik altijd belangrijk

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Best wel benieuwd naar jouw mening over deze producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik volg denk ik net iets anders Youtubers dan jij :P Ik ken dit merk niet en nu baal ik ervan :P Erg benieuwd naar wat het doet!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fantastisch nieuws dat Antipodes nu zo goed verkrijgbaar is, ik ga zeker de webshop eens checken!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh great, I have to blame it on BOTH of you because I need some Antipodes now LOL

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh ken het merk zelf nog niet zo goed, maar ben uiteraard erg benieuwd naar jullie reviews! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Interessant! Ik wil al een tijdje producten van Antipodes proberen, o.a. ook het Aura masker

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb nog nooit hiervan gehoord! Ik heb de webshop gezien en het ziet allemaal piekfijn uit! Goede en snelle service en fijn dat je er nog wat samples bij had gekregen!
  Ik ben zeer benieuwd naar de werking van bovenstaande producten en hoop dat je er een review over gaar schrijven! ;-)

  Fijne dag Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Amaai ja die verzendkosten vallen inderdaad supergoed mee! Review soon? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ken het merk niet, dus een review is zeer welkom als het mogelijk is :-)
  Vind de tubes er wel simple en mmoi uitzien, dus dat trekt me toch al aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Nu ben ik wel benieuwd hoor !

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig