25 februari 2014

ProNails Spring/Summer: Instant Antiode & Early Adopter


Elke lente is er wel een beetje pastel te bespeuren, maar deze lente ontkom je er niet aan, want het is gewoon o-ver-al. Pastel oftewel Bleached à la ProNails levert zes zachte en frisse kleurtjes op. Bij ProNails vertaalt zich dat niet enkel in gewone nagellak (de swatches van de zes lentekleuren zie je op de eerste rij) maar ook in de nail art erachter.
Ik ben dol op Instant Antiode, een vol pastelroze en creamy lakje. Twee laagjes geven de perfecte dekking en je krijgt een soort van ijscrème- of snoepjesroze op je nagels. Net geen exacte dupe van Essie Van 'D Go, dus als dat jouw soort roze is, haal je Instant Antiode best even binnen.

Lakken ging heel gemakkelijk, ProNails nagellak heeft een langwerpig en flexibel kwastje dat over de gehele lengte rond is (in plaats van een plat en vierkant kwastje als bijvoorbeeld de Essie-lakjes die je in de drogisterij koopt), maar lakt zeker prima. Ook de houdbaarheid en glans waren top!


Early Adopter is dan weer een pastellerig groen met een subtiel zilveren shimmertje. Dekt ook heel netjes in twee laagjes, maar laat mijn hart net iets minder snel slaan dan Instant Antiode.

ProNails Bleached Nail Polish Collection - 10 ml voor € 12,57
Share:

12 opmerkingen

 1. Wat een schattige kleurtjes, echt lekker fris!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hou niet van pastelkleuren in mijn make-up en kledij maar op mijn nagels, I'm all for it! Ik heb zelf momenteel een babyblauw kleurtje op mijn nagels en het doet me echt snakken naar lente. Ik vind de nail art echt prachtig; voor mijn volgende afspraak bij de nagelstyliste weet ik alvast waar te kijken voor inspiratie.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind beide kleurtjes best mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze hebben echt mooie kleurtjes in hun nieuwe collectie. Instant Antiode heeft inderdaad dat typische snoepjes kleur ^^ Gevaarlijk :D

  x Aurélie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lieve kleurtjes! Zo'n roze zagen we natuurlijk al vaker terugkeren, maar dat pastelgroen vind ik wel iets hebben :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat roze lakje is inderdaad heel erg mooi! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. er zit mooie nailart tussen op de eerste foto :)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig