17 maart 2014

Lush Pasen


Het lijkt misschien wat vroeg voor Pasen, maar over amper een maandje is het al zover. Chocolade hoort er uiteraard bij, maar ook Lush voorziet de nodige Easter goodies.


Brightside bubble bar - 200 g voor € 7,10

De Brightside bubble bar doet mij zo op het eerste zicht denken aan mijn favoriet, The Comforter, maar dan met een flinke shot citrusgeuren. Denk: Siciliaanse mandarijn, tangerine, bergamot en citroen. Als dat je niet wakker krijgt, weet ik het ook niet. Brightside is megagroot, opvallend en vrolijk en hij kleurt je badwater rood en oranje.


Bunch of Carrots reusable bubble bar - 150 g voor € 8,95

Worteltjes zijn altijd goed voor je huid (vitamine D!) en dat werd de inspiratie voor deze Bunch of Carrots reusable bubble bar, want hij bevat wortel- en citrusolie die je huid een oppepper geven. Je zwiert deze bussel onder stromend water en krijgt er lekkere bubbels voor in de plaats, keer op keer.


Golden Egg bath ballistic - 115 g voor € 5,95

Golden Egg bath ballistic is ge-wel-dig. Niet enkel voor de in your face glitters, maar vooral voor de megazalige geur. Iedereen die houdt van Honey I Washed The Kids, móet ook aan de slag met Golden Egg. Je krijgt er een bad vol honinggeur, cacaoboter en olijfolie voor in de plaats. Uw lijf dankt u.Carrot Soap - € 5,95 per 100 g

Dit is slechts een stukje uit de grote Carrot Soap. In zijn geheel is het een gigantische wortel, waar jij dan een stukje zeep van kan laten afsnijden. Middenin zit er dan een schattig konijntje in verstopt - is het de paashaas die mij paaseitjes komt brengen?

Helaas, geen chocolade, wel zit de witte kern vol voedende cacaoboter. Het oranje gedeelte bevat dan hydraterende wortelolie en de geur is een combinatie van citroen, bocco en bergamot. 

Net als de lentecollectie is ook deze paaseditie lekker fris en vol kleur. Ik krijg al helemaal zin mij onder te dompelen in een bad vol Lush!
Share:

8 opmerkingen

 1. Ahh, die worteltjes zijn heel cute :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hmmm, ik kan me de geuren zo voorstellen!
  De Brightside bubble bar heb ik in mijn bezit en is zaaallliiiiggg! Nu de worteltjes nog :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke spullen van lush, vooral de wortelen vind ik erg grappig

  BeantwoordenVerwijderen
 4. mmmm..heerlijk om mee in bad te gaan en zeker nu, want ik ben momenteel dus snipverkouden..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb de Carrot soap in de Lush winkel geroken en die vond ik wel lekker. Terwijl ik normaal niet zo hou van een blokje zeep.

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig