3 september 2014

Morgan Taylor Make It Last top coat

Morgan Taylor

Van Morgan Taylor had ik tot voor kort nog niet gehoord, hoewel ze - onder het motto beauty meets fashion - vrij vaak op de catwalk te vinden zijn. Het professionele merk biedt namelijk heel wat mooie producten aan, de moeite om te leren kennen! 

De flesjes zijn gigantisch - ruim 15 ml en dat is vergelijkbaar met bijvoorbeeld OPI - strak, van glas en met een ergonomische dop die fijn in de hand ligt. De kwastjes zijn aan de lange kant, vierkant afgewerkt en vrij stijf, zodat je de nagellak heel precies kan aanbrengen. Nagellak die trouwens vrij is van formaldehyde, toluene en DBP.

Morgan Taylor Make It Last top coat

Morgan Taylor Make It Last top coat

Ik testte een base coat, een kleurtje en een top coat. De Stick With It base coat zorgt voor een goede hechting van de kleur en droogt je nagel niet uit. Een goede base coat, maar geen uitzonderlijke kwaliteiten, of toch niet dat ik er iets van gemerkt heb. Ook de kleur is fijn: lakt geweldig, droogt goed en dekt heel erg mooi. Maar de absolute topper (ha!) is toch wel de Make It Last top coat. Morgan Taylor biedt verschillende top coats aan en eigenlijk is Make It Last vooral gericht op de duurzaamheid van je nagellak. 

Make It Last legt een glanzend laagje bovenop de kleur die ervoor zorgt dat je nagellak dagenlang perfect blijft zitten, niet afpelt en dankzij de UV-bescherming ook niet dof wordt. Hoewel hij niet specifiek wordt gepromoot als een sneldrogende top coat, is dat toch een van de kenmerken die mij onmiddellijk opvielen! Hij droogt sneller dan mijn eens zo geliefde Seche Vite en dat is echt een prestatie. Seche Vite heeft nog nét iets meer dat gelish effect, maar als het op droogtijd aankomt, verslaat Make It Last alle andere top coats in mijn collectie. Aanrader!

Morgan Taylor nagellak - 15 ml voor € 12,95 via http://www.morgantaylor.be/


BeautyLoves
Share:

8 opmerkingen

 1. Het ziet er uit als hele fijne en prachtige kleurtjes! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een flinke hoeveelheid! Fijn dat de top coat sneldrogend is. Dat vind ik absoluut een pluspunt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die lakjes zien er erg fijn uit! Ik had ook nog nooit van het merk gehoord.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zalig kleurtje! En ik gebruik ook aaaaltijd een base en top coat.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie kleur de base en top coat zien er ook goed uit

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er heel goed uit en de topcoat lijkt mij inderdaad super!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig