1 september 2014

US Sephora haul!

Sephora haul

Nee, ook deze keer ben ik niet op reis geweest. Broerlief maakte de oversteek over de grote plas en ik stopte hem een shoppinglijstje (en dollars) toe. Mijn vorige Sephora haul is nog niet zo heel lang geleden, toch had ik weer een aantal mooie items op de wishlist staan.


Too Faced Shadow Insurance

Rosebud Salve

First up, de basics, zoals een nieuwe tube Too Faced Shadow Insurance. Deze oogschaduwprimer werkt geweldig, zeker in combinatie met een MAC Paint Pot. Mijn oogleden zijn wat vetter, maar met Too Faced blijft mijn oogschaduw perfect zitten - hier vind je mijn oude review. De tube die ik tot nu toe gebruikte, kocht ik in april 2012 tijdens een beautymeet in Maastricht en hoewel hij nog niet leeg is - zuinig! - werd het toch tijd voor een nieuwe.

Ik gooide ook een potje Rosebud Salve in mijn wishlistmandje. Je vindt Rosebud ook in België, maar in de VS kost hij zo'n 6 dollar (netto, want je moet wel overal tax bijtellen) en met de wisselkoers was dat echt een koopje. Mijn Philosophy Kiss Me Tonight loopt op z'n laatste beentjes en ik wilde toch nog eens terug naar Rosebud.

Tarte Makin’ Waves Best-Selling Summer Essentials Set

Op de Sephora-website vind je ook een afdeling met value sets, waarbij je altijd meer waar voor je geld krijgt. Ik heb de laatste tijd een kleine Tarte crush en deze Makin’ Waves Best-Selling Summer Essentials Set zag er geweldig uit. Vijf van hun bestsellers in een set, samen met een chevron print make-up tasje: Amazonian Clay 12-hour Blush in Exposed, Amazonian Clay Waterproof Bronzer in Park Ave Princess, LipSurgence Power Pigment in Exposed, Lights, Camera, Splashes Waterproof Mascara en een limited edition met dezelfde chevron print van de Airbrush Finish Bamboo Foundation Brush. En ja, die blush in Exposed heb ik natuurlijk al, maar binnenkort heb ik wat te vieren (afhankelijk van de timing wordt dat de vijfde verjaardag van mijn blog in december of het bereiken van 1.000 volgers op Bloglovin'), dus dat vereist een leuke winactie, wink wink.

Omorovicza Travel Set

Ik was ook nieuwsgierig naar het huidverzorgingsmerk met de speciale naam, Omorovicza. Ik lees regelmatig lovende reviews, maar de fullsize producten zijn vrij prijzig en om nu meteen zoveel geld uit te geven aan een merk dat ik nog nooit geprobeerd had, was mij toch iets te riskant. De Omorovicza Travel Set leek mij de perfecte oplossing! Hier zitten ook vijf producten in zodat ik het merk beter kan leren kennen: Cleansing Foam, Queen of Hungary Mist, Balancing Moisturizer, Thermal Cleansing Balm en een Deep Cleansing Mask.

The NARSissist Eyeshadow Palette

Vorig jaar kocht ik Londen mijn eerste Nars palet en dat smaakte naar meer. In The NARSissist Eyeshadow Palette zitten 15 van hun signature eye shadows, perfect om mijn collectie verder uit te breiden. Niet dat ik ineens zonder neutrale oogschaduw ben gevallen, maar dat beautybloggergen van mij kon er niet aan weerstaan. Ik bedoel, komaan... just look at the pretty.


BeautyLoves
Share:

27 opmerkingen

 1. Oh dat Tarte setje wil ik ook scoren als ik op reis ga :D & hopelijk is de kerstcollectie er dan ook al (cause it is always gooooood)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zalige shoplog! Ik vind dat tasje met chevronprint ZO mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aaaah Too Faced is echt een geweldig make-up merk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, ZO'N fijne dingen dat je broer heeft meegebracht! Zooo jaloers. Omorovicza heb ik al zo lang willen testen en die Nars palette heb ik nog steeds niet te pakken gekregen. Tarte, I love me some Tarte! Geef me updates wat je van de Queen of Hungary Mist vindt! ;)

  X Alice

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh ben zoo jaloers op jouw Tartesetje!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. WAAAAAAAAAAAH je hebt geen idee hoe jaloers ik ben. Ik was zelf net in de US, maar dat was tè onverwacht en ik had maar 10 minuten tijd in een Sephora, dus ik ben gewoon naar buiten gelopen met twee flesjes brush cleanser. Op z'n minst oninteressant te noemen...

  Supermooie haul!!! Ik wil ook zo graag wat Tarte proberen. Volgend jaar doen we de US.. Dus 't zit eraan te komen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke goodies allemaal! Dat Tarte setje is super cute :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. OOO look at these!!! I hope you'll love the Omorovicza stuff. I am a big fan! I've heard different opinions on the NARS palette. I'd love to hear yours!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. de brush is echt heel mooi.

  lief en tof van je broer dat hij beautyspulletjes voor je kocht. beauty en mannen gaan niet altijd goed samen, kuch, maar bij jouw broer viel het blijkbaar reuze mee ;D

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Al die mooie spullen! Knap dat ie dat allemaal perfect heeft gevonden :D En die borstel en dat tasje zijn echt prachtig!! Net zoals dat Nars palette!

  x Aurélie

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw, super mooie allemaal ;-)
  Ik moet maar eens snel weer op holiday gaan...

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wohow! Jaloers! :) dat nars palette ziet er super uit

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw, hele mooie producten heb je gekocht! Ben erg benieuwd naar de reviews!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Nice haul! De Too Faced Shadow Insurance kan echt niet ontbreken als ik weer wat bestel bij Sephora :-) Schitterend NARS palet ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik heb een idee: waarom geef je niet al deze spullen aan mij? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oh wauw wat een mooie aankopen *kwijl kwijl*! Dat Tarte setje is echt schitterend en het NARSissist palette doet me helemaal week worden vanbinnen, wat een beauty!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Oh, wat een supermooie items!! Mijn vriend gaat binnen enkele maanden naar de us, ik zal ook eens aan mijn wishlist beginnen ;) (al vrees ik ervoor dat hij iets gaat vinden wat ik doorgeef, hij moet mijn briefje maar aan de verkoopsters afgeven ;))

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Oh wauw wat een prachtige producten zeg! Heel mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een super haul! Het palette is erg mooi en ik kom in de verleiding...

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Super leuke haul! Hier ga je zeker veel plezier aan beleven!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Dat Tarte set is ech heel mooi! Van de Too Faced Insurance Shadow ben ik ook een grote fan! Die Omorovicza producten zien er ook heel leuk uit! Ben benieuwd naar de review ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Leuke dingen!! die sets zijn idd interessant. Kan al niet wachten op de winactie met de blush :d

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig