6 oktober 2014

Rise Above With Love: Jane Iredale Smell the Roses Hydration Spray

Jane Iredale Smell the Roses Hydration Spray

Ik ben geen ochtendmens, dus dat kwartiertje aan mijn make-uptafel is voor mij echt een zenmomentje waarbij ik aan niets anders moet denken en niemand mij stoort. Ik sluit dat ochtendritueel af met een frisse sprits Jane Iredale Smell the Roses Hydration Spray waarmee ik mijn make-up verfris en fixeer. De spray werd speciaal ontwikkeld om op elk moment van de dag een soort van mentale pauze te kunnen nemen, te genieten van het leven of stil te staan bij eender wat, diep in te ademen en dan weer energiek en opgewekt verder te kunnen gaan.

Voor mij valt dat moment samen met het afwerken van mijn make-up, al is Smell the Roses veel veelzijdiger dan dat. Het is een hydraterende en 100% natuurlijke gelaatsspray op basis van Rosa Damascena bloesemwater. Met zijn voedende, verstevigende, reinigende en ontgiftende werking is het een weldaad voor je huid én voor je algemeen humeur. Het zorgt ervoor dat je huid en je mood een kickstart krijgen, de bloedsomloop wordt gestimuleerd en je kan weer verder. Het werkt perfect voor een droge of gevoelige huid, en een vettere huid kan het zelfs gebruiken als hydraterende verzorging. Zelf verkies ik het voor het afwerken van mijn make-up, omdat ik na al die foundation en poeders wel een opkikker kan gebruiken. Het maakt het geheel frisser en fixeert mijn make-up.

De spray zit trouwens in een compacte, roze flacon met een goede spraykop. De nevel die daar uit komt is perfect: precies genoeg om mee te werken maar tegelijk nog redelijk fijn, zodat ik er zonder vlekken mee weg kom.

Jane Iredale Smell the Roses Hydration Spray

Voor elke verkochte fles Smell The Roses wordt er bovendien drie euro geschonken aan Stichting voor Kanker, om vrouwen met borstkanker te ondersteunen. Een mooi gebaar waarmee ik het absoluut eens ben en waardoor de boodschap achter dit product eens zoveel betekenis krijgt. Als er een ding is dat ik de afgelopen jaren heb geleerd, is het namelijk wel dat het leven kort is. Van het leven genieten, is voor mij nooit een probleem geweest, maar die harde levenslessen drukken je spijtig genoeg nog eens met de neus op de feiten: we zijn hier niet lang en het einde komt altijd onverwachts. Recent kregen twee vrouwen in mijn werkomgeving het slechte nieuws: borstkanker. Een diagnose om stil van te worden. Dit zijn vrouwen met een gezin, jonge kinderen, vrouwen van mijn leeftijd of net wat ouder, wat mij doet beseffen: dit kan mij ook overkomen. Nu hoeft zo'n diagnose niet zomaar het einde te betekenen, maar het is wel het begin van een strijd die ze gelukkig niet alleen hoeven te te voeren en die ze hopelijk beiden overwinnen. Zo zal ik morgenvroeg weer even aan hun denken en beseffen hoe dankbaar ik mag en moet zijn. Met de nodige positiviteit, met een beetje hulp van Smell the Roses!

Jane Iredale Smell the Roses Hydration Spray - 90 ml voor € 29,90 bij Jane Iredale verkooppunten (te vinden via de website)


BeautyLoves
Share:

7 opmerkingen

 1. Een mooi product! Ik gebruik het met veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi initiatief en de sprays van Jane Iredale zijn erg fijn ! Ik heb er een andere versie van.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is inderdaad een heel mooi initiatief van Jane Iredale! En op de koop toe klinkt het als een heel goeie setting spray.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi initiatief. Daar alleen al zou je 't voor kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi initiatief! Ik denk dat ik hem ook ga inslaan! Klinkt goed :-)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig