23 november 2014

What's in my trash: opgemaakt oktober 2014


Hopelijk kunnen jullie vandaag ook genieten van deze zonnige zondag? Voor mij wordt het een dagje thuis zitten, de kans bestaat (lees: 100% guaranteed) dat ik mijn pyjama lekker aanhoud en met een dekentje op de zetel kruip. Gisteren zaten we aan zee en dat was een combinatie van klusjes doen, gevolgd door een rondje windowshoppen doorheen de Knokse winkelstraten. De vernieuwde Talking French (nieuw logo en een nieuwe wind doorheen de collectie) kon mij wel bekoren, maar ik ging met lege handen naar huis. 's Avonds bleven we er nog eten bij bistro L'Echiquier - het bewijs daarvan zag je al langskomen op mijn Instagram en het was érg lekker!

Maar nu back to beauty, want ik heb weer een lading opgemaakte producten om te laten zien. Ik was duidelijk goed op dreef in oktober. Enjoy!


Kruidvat Silk Sensation scheergel
Kruidvat nagellakremover
NYC Smooth Skin primer
SVR Rubialine micellaire lotion
Garnier waterproof make-upremover
Kiehl's Cucumber Herbal Alcohol-Free Toner
Estée Lauder Advanced Night Repair serum
Philosophy Microdelivery Peel staaltje
Chanel Volume de Chanel mascara
Lancôme Génifique staaltje
Clinique Smart Custom Repair Serum staaltje
Dr. Hauschka Revitaliserend Masker staaltje
Dr. Hauschka Verstevigend Masker staaltje
Bio Beauté by Nuxe hydraterend masker staaltje
Garancia staaltjes


BeautyLoves
Share:

14 opmerkingen

 1. fijn, weer een opgemaakt filmpje :)

  het estée lauder anr serum ben ik tegenwoordig ook weer goed aan het gebruiken en dit op aanraden van een verkoopster uit de parfumerie.

  jammer van de ink liner van kat von D.

  nog veel plezier in je pyjama en met je dekentje op de zetel ;D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik geniet altijd van je filmjes en sowieso van je blog. Proficiat!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Altijd fijn om zoiets te lezen en dat motiveert natuurlijk om verder te doen :-)

   Verwijderen
 3. Wat heb je een hoop fijne producten opgemaakt!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, die mascara wil ik ook! :-)
  Wat heb je een aangename stem, trouwens.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De mascara is een aanrader als je van volume houdt! En bedankt voor het mooie compliment :-)

   Verwijderen
 5. Wat heb je een leuk filmpje gemaakt met toffe producten en wat draag je een mooie ooglook!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zoveel weer! :-) Een flesje ANR serum opmaken is altijd pijnlijk haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De night repair lijkt me super goed en hersteld de huid ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Altijd heel fijn om je filmpjes te zien! Ik heb al een paar keer een product gekocht op jouw aanraden waar ik zelf ook heel tevreden van ben (bv. Fond de teint van Estee Lauder 'double wear'). Het night repair serum wordt mijn volgende aankoop!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Altijd fan van je filmpjes. Leuk om te kijken. Ik heb me dit weekend ff laten gaan bij Omorovicza. Ik wou het merk al een tijdje proberen en nu er een korting was van 30% was het toch de moment. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo fijn om te horen, Els, bedankt! Met een korting van 30% is het inderdaad de moment ;-) Hopelijk bevallen de producten je!

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig