1 februari 2015

Dior Kingdom of Colors: Diorblush in Cherry Glory

Diorblush in 873 Cherry Glory

Opnieuw lanceert Dior een fellere blush in de Kingdom of Colors lentecollectie. Meet Diorblush in Cherry Glory, inclusief een eigen Dior wapenschild.

Diorblush in 873 Cherry Glory

Diorblush in 873 Cherry Glory

Ik moest meteen even terugdenken aan deze Rose Corolle. Ik kan je echter geruststellen, de kleuren zijn wel degelijk verschillend: Rose Corolle is wat rozer, Cherry Glory bevat een pittig kersenrood pigment, waar je absoluut geen schrik van moet hebben. Cherry Glory is een mooie, matte blush, heel zacht van textuur en gemakkelijk uit te blenden - op de swatchfoto zie je hem in volle glorie terug, op mijn wangen is het de geblende versie.

Ik begin wel met een lichte hand, blush opbouwen is altijd gemakkelijker dan het er terug af moeten halen. En met een beetje geraak ik al een heel eind, zo krijg ik snel een mooie, frisse blos op de wangen, zonder er al te veel moeite voor te moeten doen. Met dergelijke gepigmenteerde blushes gebruik ik het liefst van al een heel fluffy kwast, zoals de Real Techniques Blush Brush. Die is gigantisch groot en waarschijnlijk is dit niet voor iedereen de perfecte blushkwast, maar hij brengt gepigmenteerde blush wel heel zacht en gelijkmatig aan.

Dior Kingdom of Colors - verkrijgbaar in de parfumerie
Diorblush in 873 Cherry Glory - 7g voor € 47,98


BeautyLoves
Share:

19 opmerkingen

 1. ik vind het prachtig kleurtje! Staat je mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik houd wel van felle kleuren, heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi! Geeft je een hele zomerse uitstraling.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh waauw, I love it! Prachtige warme kleur.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat staat dit je mooi! Prachtige foto! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooi! En welke lipstick draag je? Je haar ligt ook altijd leuk, kan je nog eens een haarroutine video opnemen of toelichten welke producten je gebruikt en hoe je het brusht? Zou ik super vinden ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De lipstick is Rouge Dior Baume in Belle de Printemps. Ook eentje van de lentecollectie, maar daar wilde ik nog een apart artikeltje van maken, dus die zie je een dezer zeker voorbijkomen :-)
   Ik zal dat van die haarroutine video opschrijven in mijn to do lijstje en er mij een van de volgende weken eens aan zetten.

   Verwijderen
  2. Super, ik kijk er alvast naar uit!

   Verwijderen
 7. Dior heeft hele mooie blushes in zijn collecties de laatste tijd en degene die jij hier toelicht is misschien wel de mooiste.

  Leuk, dat wapenschild en de kleur staat je goed.

  Zelf kijk ik reikhalzend uit naar de 'bolletjesblush' van de lentecollectie van Guerlain :)

  Heb je eigenlijk veel gekocht tijdens de solden? Genoeg om, indien je dat wenst, er een filmpje of artikel over te maken? Ik weet het, ik stel deze vraag aan jou, telkens als er een soldenmaand geweest is, haha. Je koopt steeds mooie items (beauty en non-beauty) en daardoor maak je me 'waterachtig' ;D Enfin, je ziet maar of je er een post aan wil wijden ;)

  Prettige zondagavond verder.

  Saskia °°

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Late reactie, oeps :-)
   Nee, eigenlijk niets gekocht in de solden! Deze keer zijn we eigenlijk niet echt gaan shoppen en ik ben dus braaf geweest :-)

   Verwijderen
  2. Hoi :D

   Wat fijn dat je toch nog een antwoord geeft ;) Ik dacht dat je me een beetje vermoeiend vond omdat ik je alwéér de vraag stelde om, indien je dat zelf wenst, een filmpje te maken over je soldenaankoopjes (indien die er waren).

   Wél heel veel plezier gewenst met je blauwe, nieuwe jas. Al komt die misschien al uit de nieuwe collectie, hihi :)

   Fijne verderzetting van je avond verder ;D

   Verwijderen
 8. ( zit stilletjes van dit pareltje te genieten...)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtige blush! Staat je erg mooi! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooi kleurtje en wat een prachtige foto van jou!! Looking good lady!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een mooie blush, de kleur staat je erg goed :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hij staat je heel mooi! Die printjes in de producten toch altijd... so pretty!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig