29 januari 2015

Bourjois Winter Look 2015: Vernis 1 Seconde in Berry Important Person, Indigo For It & Nice Tomette you


Het is nog even winter dus bij Bourjois vind je nog enkele winterkleurtjes. Vandaag swatch ik drie newbies waarvan eentje mijn hart serieus sneller doet slaan.

Bourjois Nice Tomette You

Ik zal de spanning opbouwen, dus begin met nummer drie: Nice Tomette You, een oranjerood tomatenkleurtje dat wat minder mijn ding is. Net wat te warm en 'meh' omdat het mijn huidskleur niet echt complimenteert, maar wel interessant als unieke kleur in mijn collectie. De formule van Nice Tomette You was bij mij ook wat wateriger dan de andere twee nagellakjes dus ik had een extra laagje nodig om een mooie dekking te krijgen.

Bourjois Berry Important Person

Met Berry Important Person gaat het al de goede kant uit! Deze is nog steeds vrij warm, maar ik vond de formule een pak beter en heel fijn om mee te werken.

Bourjois Indigo For It

Check hoe mooi Indigo For It is! Dit is mijn favoriet van de drie en krijgt ook meteen een ereplaatsje in mijn nagellaklade. Ik kocht enkele weken geleden een kobaltblauwe jas dus ik zit volop in mijn blauwe periode, waarin Indigo For It een perfect maatje is. Een mooie kleur, een goede dekking én een fijne kwast, ik ben supercontent!

Bourjois Nagellak 1 Seconde in 46 Berry Important Person / 47 Indigo For It / 48 Nice Tomette You - € 8,49 bij drogisterij en parfumerie


BeautyLoves
Share:

12 opmerkingen

 1. Wat fijn dat je zo blij bent met je blauwe lakje :)

  Ik heb echter de lakjes uit de nieuwe Hawaii collectie van opi gezien en daar klopt mijn hartje sneller voor dan voor deze kleurtjes ;) En dan is er nog Glory van Dior, hé. Die koop ik ook nog, denk ik ;)

  Nog veel plezier met je blauwe periode ;D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mooie foto's ook en wat lak je netjes. Ik blijf er maar naar kijken. Had ik maar zo'n gezond uitziende nagelriemen, hihi :)

   Verwijderen
 2. Berry Important Person :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Berry important person en indigo for it vind ik superleuke kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Indigo fot it is echt een heel mooi kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben echt enorm fan van deze formule! Mooie kleurtjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Indigo For It is heel mooi, maar mijn favoriet van de drie is toch Berry Important Person.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Berry Important Person is toch wel mijn favoriet van de 3.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben best wel onder de indruk van Berry Important Person, deze kleur heeft iets heel aparts over zich...

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig