2 november 2015

Life behind the blog: oktober 2015


Is het al november? Niet te geloven! Ik ben in elk geval weer volop in mijn dekentjes-en-geurkaarsen-periode. Bij Rituals kennen ze er ook wel wat van, de aankleding op dit event was zeer sfeervol, I like! Ik ontdekte er de nieuwe parfums - oriental essences - en kreeg nadien de Fleurs de l'Himalaya eau de parfum toegestuurd. Ik heb intussen ook al de nieuwe winter limited edition geroken, die is weer heerlijk! En goed nieuws: de Sacred Fire geurkaars - vorig jaar nog limited edition - zit nu vast in het assortiment. Merci voor de tip, Steffi!


Onder het mom van: nu we hier toch zijn, zou het zonde zijn om er niet van te profiteren, ging manlief en ik nadien nog langs bij De Burgerij in Berchem. Je herkent hierboven de Smokey Bacon - en het water loopt me nu weer in de mond.Train life is: wachten op het perron en sms'en met je man over stinkende medepassagiers. Dit moet je trouwens niet opvatten als een manifest tegen rokers, maar mijn nuchtere maag kon gewoon niet goed tegen de geur en ik had gehoopt dat meneer een ander zitje uit de vrij lege wagon zou kiezen. Maar bon, hij zat tegenover mij en ik heb mij niet verzet, dus... there you go.
Ik was trouwens op weg naar Antwerpen voor een Vitalinea event. In november kan je meedoen aan #myVitabreak, waarbij je de nodige tips en challenges krijgt om je leven wat mooier en gezonder te maken. Na een zalige lunch, een introductie tot het programma en twee leuke workshops is het nu tijd voor het echte werk. Op dag 1 proberen we meer water te drinken - nu doe ik daar al langer mijn best voor, zo staat er standaard een grote fles water op mijn bureau - maar het kan geen kwaad om er extra aandacht aan te besteden. Meestal drink ik mijn water 'puur', maar zo'n fruitsmaakje is anders ook niet slecht! Een rondje ananas en enkele aardbeitjes waren voldoende om mijn flesje water op te pimpen. Je kan het programma zelf ook digitaal volgen via Vitalinea en uiteraard kan je mijn avonturen volgen op social media via de hashtag #myVitabreak.

Ik kon mij trouwens helemaal vinden in die "I'm sorry for what I said when I was hangry!" poster. Guilty as charged... :D


Aah, sushi, ik eet het zo graag! Eigenlijk ben ik tot nu toe altijd op restaurant geweest of zijn we zelf gaan afhalen. Maar ik mocht via pizza.be twee sushiresto's testen in mijn hometown Hasselt, dus die kans kon ik niet laten liggen. Bedoeling is dat je online bestelt en dat het eten dan tot aan jouw deur wordt geleverd. Gemakkelijker kan bijna niet, denk ik dan. Esaki Hasselt was als eerste aan de beurt. Daar bestelden we een portie tempura, gyoza en een sushicombi. Bij de bestelling krijg je al een geraamde levertijd meegedeeld en dat was op een drukke zaterdagavond een uur. En jaja, binnen het uur stond de vriendelijke meneer aan de deur met onze bestelling, inclusief sausjes, servetjes en eetstokjes. De gyoza en tempura waren wel al een beetje lauw, maar dat zou ook zo zijn mocht ik het zelf zijn gaan afhalen, dus daar geef ik geen slechte punten voor.


Afgelopen zondag hadden we thuis grote kuisdag. Denk: de gewone huishoudelijke taken (afstoffen, stofzuigen, de was doen), maar dan nog wat extra. Deze keer was het de beurt aan onze keuken, want dat was al lang geleden. Keukenkastjes werden geledigd en uitgewassen en geloof me, dat is allemaal meer werk dan je zou denken. Als beloning zouden we 's avonds sushi bestellen bij Aki Sushi en daar keken wij echt wel naar uit. Om drukte te vermijden, bestelde ik al om 17u12 en mijn bestelling werd onmiddellijk bevestigd. Op het menu: een Dragon Roll, een Sexy Roll, tempura scampi en dim sum. Twee uur later: nog geen sushi te zien. Ik belde dan maar zelf naar het restaurant om te vragen of er misschien iets mis was gegaan met mijn bestelling. Volgens de dame aan de telefoon was onze bestelling onderweg... maar om 19u30 hadden we nog steeds geen eten. Intussen zat ik al in het stadium hangry, dus gingen we op zoek naar een alternatief. De lokale frituur had ons in no time bediend, en terwijl we onze frietjes aan het opeten waren, ging net voor 20u00 de bel: sushi time!

Op mijn vrijgezellendag zijn we bij Aki Sushi gaan eten, dus ik wist dat het daar lekker was. Ik wil dan ook geen afbreuk doen aan de kwaliteit van de sushi, want daar is echt niets mis mee, maar drie uur levertijd is veel te lang, zeker voor onze eerder bescheiden bestelling. De sushi ging dan maar de frigo in en diende deze middag als lunch. Lekker, dat wel.

Veel events deze maand, want ik ging ook langs bij Sarenza op de Brussels Fashion Days. Place to be: Bozart in Brussel. Deze grote, roze neptaart sprong natuurlijk onmiddellijk in het oog, maar het waren vooral de schoenen die in de spotlight stonden! Al kon die mojito mij ook wel bekoren :-)


Tijdens een werklunch botste ik op dit kunstwerk van Piet Stockmans. Iemand fan?


Van het lunch naar het diner - ditmaal in Antwerpen samen met Nuxe. Ik werd verwacht bij Graanmarkt 13 voor een presentatie van een compleet nieuw gamma dat je vanaf januari 2016 zal kunnen ontdekken en dat vooral op de 45-50+ huid gericht is. Maar dat dessert mag zeker eerder passeren - pompelmoes, gekarameliseerde noten, ijs van stadshoning, witte chocolade en merengue - zalig!

Hopelijk hebben jullie ook een fijne maand achter de rug, ik maak alvast plannen voor de komende weekends en daarna is het aftellen naar de eindejaarsperiode en mijn verjaardag, whoop whoop!
Share:

7 opmerkingen

 1. Omg al dat lekkere eten, krijg er honger van :)
  Leuke foto's! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb ook niets tegen rokers, maar ik heb het ook niet zo graag als ze bij mij in de buurt roken na een lange werkdag

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooooi, de schoenen bij Bozart ♡♡

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zoveel moois, zoveel lekkers, en ohhh die roze handtas, love it!!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig