10 december 2015

Vlog: Beauty Day


Midden in de week een dagje vol beauty, I like! Enkele merken stelden hun nieuwe soon to be gelanceerde producten voor en ik mocht er onder genot van een Smartini de sfeer opsnuiven en mijn handen volsmeren. Een impressie van mijn volledige dag zie je in de minivlog!


De Smartini waarvan sprake - alcoholvrij en zeer gezond, ik herinner mij appel en cranberry als ingrediënten, yummie!


Het raw food buffet! Ik heb het vanop een afstandje bewonderd, want ik had net een burger en frietjes op, maar het zag er allemaal zeer lekker en vers uit!


Clarisonic bestaat inmiddels al 10 jaar - say whaaat?! - en ter ere van die verjaardag zetten ze hun innovatie nog wat verder. Begin 2016 in België, deze Smart Profile Sonic Brush.Natuurlijke smeersels: Melvita presenteerde de oliën en bij Weleda breiden ze dra de amandellijn uit met een aantal nieuwe producten. Ik verklap alvast dat ze naar amandelkoekjes ruiken.

Share:

16 opmerkingen

 1. Door uw foto heb ik zin in een burger met frietjes :D
  En clarisonic is echt al 'oud' :0 zo jammer dat ik het niet eerder kende, super reiniging!

  Ilona
  www.artthisisart.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ik moet toegeven dat ik zelf ook honger krijg als ik nu naar de foto kijk :D

   Verwijderen
 2. Leuk om te zien! Ben benieuwd naar die nieuwe lijn van Weleda.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk voor te zien, ik ben vooral benieuwd naar de Weleda producten :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat ziet er goed verzorgd uit!
  Ben zo benieuwd naar de crémes etc..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Awww, hihi, schattige PJs :-) Amai, jullie lunch zag er lekker uit. Jammer wel dat je nadien niks meer van het raw buffet opkreeg. Melvita heeft echt geweldig leuke producten vind ik, hun L'Or Bio producten ruiken heeeerlijk. Straf inderdaad dat de Clarisonic al tien jaar bestaat, wow!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuke vlog! Ik zie mezelf in een flits haha :D Ik ben vooral kei benieuwd naar Melvita, kende ik helemaal nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi! Ja, ik was er ook nog niet mee bekend, maar daar komt snel verandering in!

   Verwijderen
 7. Hele leuke vlog! :-) De burger was ZO lekker :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Merci :-) Ik moet zo meteen het eten klaarmaken, dus ik heb honger, zeker met deze foto's :D

   Verwijderen
 8. Leuke vlog! En mooie foto's. Ik ben vooral benieuwd naar de karitéproducten en naar welke nagellak je draagt haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je! Mijn nagellak is Essie Fiji, een van mijn favorieten en zit gelukkig in het vaste assortiment, dus geen limited edition :-)

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig