24 januari 2016

Chanel Le Vernis Nail Gloss 683 Sunrise Trip

Chanel Le Vernis Nail Gloss 683 Sunrise Trip

De nieuwe lentecollectie van Chanel - ooh-la-la, die mag er zijn! Ik denk dat iedereen (terecht) ligt te swoonen over de limited edition Sunkiss Ribbon blush, maar ik viel eerst en vooral voor de speciale Le Vernis Nail Gloss in 683 Sunrise Trip.

Sunrise Trip is dé perfecte blurple, een combinatie van blauw en paars en het is het type nagellak dat ik met plezier aan mijn collectie toevoeg. De kleur intrigeert, soms lijkt 'ie meer paars, soms meer donkerblauw, maar altijd met een paarse ondertoon. Een ding moet je Chanel wel nageven, ze weten steeds de juiste kleur nagellak uit te brengen waar mensen zot voor lopen. Ik kreeg hem zelf cadeau van mijn schoonzus, die via mijn hubby had uitgevist wat er op mijn wishlist stond. De mensen uit mijn omgeving weten dat ze mij altijd blij kunnen maken met make-up en beautyspulletjes, haha!

Chanel Le Vernis Nail Gloss 683 Sunset Trip

Sunrise Trip is niet zomaar een nagellak, maar een nail gloss. Verwacht je maar aan een zeer glanzende finish, een soort van glossy wetlook waarvoor je dus geen speciale top coat nodig hebt - dit is gewoon het effect van de nagellak zelf! Nadeel van zo'n glossy formule is wel dat het wat moeilijker lakken is. Ik heb gemerkt dat Sunrise Trip het mooiste op de nagels ligt met twee dunne laagjes - je moet even oefenen om af te tasten hoeveel van de eerder gloopy, siroopachtige formule je daarvoor op de kwast moet laten hangen. Als je te veel neemt, ligt er direct een heel dikke en ongelijk verdeelde laag op de nagels. Ik vraag mij ergens ook af of de formule niet sneller dik en onwerkbaar zal worden dan gewone nagellak. Misschien maak ik me zorgen om niets, want ik heb met andere Chanel-lakjes jaren gedaan en ze hadden nog steeds een perfect werkbare textuur.

Sunrise Trip is evenmin een nagellak om aan te brengen als je gehaast bent, ik vind dat ik met deze letterlijk langzaam moet lakken om zo de meeste controle over de lak te behouden. Het was voor mij ook even wennen om terug met een langwerpig, rond kwastje te werken -  ik ben intussen verwend door de platte, brede kwastjes van Dior en Essie die perfect de nagelvorm kunnen traceren. Máár... de finish en kleur van Sunrise Trip zijn wel prachtig dus ik heb er wel wat werk voor over! Wat vinden jullie van de kleurrijke Chanel L.A. Sunrise collectie?

Chanel Le Vernis in 683 Sunrise Trip - 13 ml voor € 25,00 bij de parfumerie
Share:

17 opmerkingen

 1. Gisteren kocht ik de sunkiss ribbon blush uit de lente collectie van chanel. Hij is mooi, hé. ik kocht ook de halve lente collectie van dior. Oeps :) heel veel plezier met je nieuwe nagellakje. Daag ♡

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Van Dior heb ik ook een aantal stuks uit de lentecollectie! ;-)

   Verwijderen
  2. Ik ben benieuwd welke spulletjes je kocht uit de lente collectie van dior. ik hoop dat je er nog een artikel aan zal wijden op de blog? Daag :D

   Verwijderen
  3. Zeker! Komt hopelijk een van de volgende dagen online, ik sta een beetje achter met schrijven ;-)

   Verwijderen
  4. Ik kijk uit naar het dior artikeltje :)

   Verwijderen
 2. Wahhh, wat is die mooi zeg! Ik draag amper paarse nagellak, maar als ik deze zie, denk ik echt: waarom niet?! Het is zo'n mooie kleur! Die glans! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb deze nagellak ook vastgehad, soms is hij blauw en soms paars.
  K vind m echt mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is echt een prachtige kleur ! Zo eens wat anders dan rood of bordeaux :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb sinds vorig jaar veel blauwe nagellak gekocht, ik was dus content :D

   Verwijderen
 5. Niet zo mijn kleur, maar ik vind 'm wel iets mysterieus hebben en dat vind ik wel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Vind het glossy effect wel heel cool, maar de kleur is minder mijn ding! Hopelijk komen ze met andere kleurtjes in deze finish!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig