21 september 2016

Teaser: Michael Kors Wonderlust


Michael Kors Wonderlust

Op de eerste dag van de herfst droom ik eens temeer van exotische stranden en idyllische eilanden. Ik weet het, ik ben - niet zo stiekem - een rebel. Nu iedereen de wollen dekentjes en warm kruidige geurkaarsen uit de kast haalt, draai ik me om en ren keihard terug richting zomer. Hashtag-ontkenningsfase, ik geef het toe.

Nochtans, het had zo schoon kunnen zijn. Ik zeg maar wat: een leven vol avontuur, sensualiteit en spontane ontmoetingen met charmante knapperds, strak in het designer pak, die zich eveneens laten leiden door speelse impulsen en drang naar passie. Net zoals in het filmpje!Elk zijn Wonderlust, klinkt het bij Michael Kors. Neverending verlangen naar avontuur en ontdekking en vooral: zelfverzekerd en sexy genoeg zijn om in jezelf te geloven en je hart te volgen, wat dat ook mag zijn.

Michael Kors Wonderlust is een eau de parfum dat dit leven vol beauty, sensualiteit en impulsiviteit probeert te bevatten. Alles is mogelijk, als je er maar in gelooft, zoiets. Het parfum gaat er dan ook volledig voor en is zowel oriëntaals, bloemig als gourmand te noemen.

De geur opent fris en prikkelend met Italiaanse bergamot, Siciliaanse mandarijn en een beetje roze peper, en wordt verzacht door amandelmelk. Het hart bloeit (bijna letterlijk) open met een boeket anjers, vanilleachtige heliotroop en twee soorten jasmijn. In de basis ligt dan weer een oriëntaalse en bedwelmende toets met blond hout, sandelhout en wierook.

Als teaser kan dit tellen, toch? Het geeft mij in elk geval veel goesting om Wonderlust eens aan den levende lijve te ondervinden!
Share:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig