4 mei 2017

InstaLoves: april 2017


Bij een nieuwe maand hoort natuurlijk ook even een persoonlijke terugblik! Here goes InstaLoves april 2017!

Het begon met een 'relaxed' bezoekje aan de Japanse Tuin...... maar ik was duidelijk niet de enige met dat plan, haha! Hanami oftewel het Kersenbloesemfeest trok overduidelijk heel wat volk. Gelukkig ging de rij vrij vlot vooruit en konden we binnen genieten van de prachtige bloesems. Absoluut een aanrader als je eens een dagje Hasselt plant!


Kleine bummer: van de beloofde Japanse food trucks kwam niet veel in huis en de stalletjes die er stonden, waren zo goed als allemaal uitverkocht. Daar ging het plan voor een lekkere Japanse lunch. Een stevige wandeling later, belandden we bij Le Pain Quotidien - ik ging voor een van de seizoensspecials, het Libanese bord met mezze. Lekker!


Nu mijn Estée Lauder Double Wear foundation op is, is deze Armani Power Fabric foundation zowat mijn go to foundation. Voor de zomer heb ik echt wel een donkerdere kleur nodig, maar verder vind ik hem zeker top. De volledige review lees je hier!


Ook fijn: het weekend inzetten met mooie bloemen en een verse lading beauty. Zo'n weekend kan niet meer stuk! De mooie nagellak van Essie GelCouture heet Hold The Position (review!) en ook over de sponsjes van Close verscheen er al een blogpost online.


We gingen sinds lang nog eens lunchen met een Bongo-bon. Eerlijk waar, het is de allereerste keer dat het ons zó goed bevallen is - Café Manger in Hasselt heeft er een nieuwe klant bij! Met de Bongo-bon hadden we de keuze uit drie hoofdgerechten en drie desserts, maar als je 'gewoon' gaat eten, is de kaart nog véél uitgebreider. Lekker gegeten voor een fijne prijs!


Een fotootje van het meest fluffy wezen in ons huis.Ik trok er een dagje op uit met mijn ouders, broer en hubby. Bestemming: Antwerpen, meerbepaald Frites Atelier, de frituur waarvan Sergio Herman het gezicht is. Je ziet hem dus zelf niet achter de kookpotten friteuse staan, maar dat is natuurlijk geen ramp. We verwachtten de lekkerste frieten ever en ja... ze waren zeker niet slecht, maar de beste frieten ever zou ik ze nu ook niet noemen, al is de garnering natuurlijk een stuk specialer dan in een gewone frituur. Ik ga er in elk geval niet speciaal voor terug. In deze vlog zie je meer beelden van het interieur van Frites Atelier!In diezelfde vlog neem ik je mee naar een prachtig after work event van Lancôme. Bloemenpracht, roze en marmer, a beautyblogger's dream! De nieuwe mascara heet Monsieur Big en geeft, zoals de naam wel een beetje verklapt, een volumineus kantje aan je wimpers - soon review! Over de Matte Shaker in Yummy Pink staat er wel al een review online.


Samen met een vriend gingen we eten bij Ko'uzi in Antwerpen, een kleine zaak aan het Leopoldplein. De sushi is lekker vers en smaakvol, maar geef mij toch maar de special rolls van Zaowang. Des goûts et des couleurs...Alweer een toffe levering vlak voor het weekend! Dit prachtige boeket was enorm zwaar - tussen de bloemenpracht in zaten de nieuwe Nature Moments van Schwarzkopf verstopt, supertof! Ik zit nog in de testfase, maar in een notendop: dit zijn budgetvriendelijke, vrolijke én natuurlijke shampoos en conditioners.


De laatste maanden vervangen we regelmatig onze spaghetti door courgetti. Met zo'n speciale sliertensnijder gaat dat supersnel! Even opbakken of wokken, saus en kaas erbij en je avondeten is klaar.
Ook Rituals stoomt zich klaar voor de zomer. Hun nieuwe limited edition Express Your Soul ligt inmiddels in de winkel en valt alvast op door de kleurrijke verpakkingen, custom made door graffitikunstenares MadC. Mijn review lees je hier! Het event was alleszins een pareltje - check die mooie boeketten en al die aankleding! Tijdens het event konden we ook een T-shirt laten customizen met patches. Ik wilde het graag als slaapshirt gebruiken, maar de patches hebben het amper twee nachtjes overleefd. Ze waren wat te groot en kwamen door mijn gewoel snel los langs de randjes. Oh well!Een dubbele outlet trip op een en dezelfde dag, whoa! Eerst ging het richting Roermond, waar er die week net een hele resem nieuwe winkels was geopend. Maar belangrijker: ze hebben er nu ook een Wagamama en twee Starbucks-filialen. Jeej! De Chicken Katsu Curry blijft toch echt wel een toppertje.

Op de terugweg hielden we kort halt bij Maasmechelen Village. Ik kreeg voor mijn verjaardag in december een bon van Liu Jo van mijn ouders, die intussen bijna zijn vervaldatum had bereikt. Cadeaubonnen die slechts zes maanden geldig zijn, no likey. Twee eerdere bezoekjes hadden niets opgeleverd, maar ditmaal slaagde ik wel en kocht ik een lange zomerrok. Een verplichte pose aan het LOVE-teken kon er ook nog af.


Een gelaatsverzorging is altijd een verwennerij. Ik laat het niet zo vaak doen, maar de uitnodiging van Origins kon ik niet afslaan. Ik ging langs bij Parfuma en kreeg een verzorging op maat van mijn huid, met drie verschillende maskers. Multimasking for the win - check de vlog hier! Nadien werd mijn make-up terug bijgewerkt aan de Tom Ford counter en keerde ik tevreden huiswaarts.


De eerste barbecue van het jaar bleek het ideale moment om al wat zonnebescherming te testen. Filorga doet het goed met een heerlijk ruikende verzorging en ook mijn haartjes kregen een Voile Protecteur over zich heen van Phyto Plage.


En toen was het al Pasen! Om een beetje stralend voor de dag te komen, ging ik 's morgens eerst voor een maskertje. Het werd de Kiehl's Energizing Radiance Masque met kurkuma en cranberryzaadjes. Ik schreef er vorig najaar een review over en gebruik het masker nog steeds erg graag.Pasen met de familie, dat is vooral heel erg veel eten. Onze niet zo alledaagse tradities van de avond ervoor zag je al in deze vlog, haha. Bovenaan zie je de mezzedes, oftewel voorgerechtjes. De mini octopus is mijn favoriet, zo lekker! Eigenlijk was er niet veel plaats meer voor dessert, maar ik propte toch nog een überzoete kadaïfi binnen. Today food, tomorrow diet!


Diezelfde avond op mijn bord: een meer 'bescheiden' maaltijd, haha!


Dat La Bottega een waar shoe walhalla is, is niet gelogen. Al heb ik er dit seizoen mijn gading nog niet gevonden... Sinds hun uitbreiding hebben ze op de eerste verdieping ook fashion en zelfs een kleine beautyafdeling, maar ik ga er toch nog steeds enkel voor het pure spul: de schoenen!


Voor de verjaardag van Timo gingen we nog eens eten bij Buon'Eatalia en het was er weer lekker! Tweemaal vis: een keer tong, een keer zeebaars en héél veel groentjes.Make-up swatchen en foto's bewerken (aka kleiner maken). Ook al blog ik nu al heel wat jaartjes, het blijft een vreemd gegeven om mijn eigen gezicht op het internet te zien. Het went nooit helemaal, al ben ik intussen wat meer op mijn gemak voor de lens.


Het is al-tijd lekker bij Coffee Café, maar deze citroen kaastaart was toch weer een niveautje apart. Zo. Lekker.


Bij mijn laatste kappersbezoekje stond er ineens een standje van Olaplex. In het salon worden de treatments nummers 1 en 2 gebruikt, nummer 3 is dan voor thuisgebruik. Mijn haar was na de behandeling zacht en de punten zagen er goed uit, maar ik durf nu niet zeggen dat het spectaculair anders was. Misschien is mijn haar gewoon te fijn en dun om veel verschil te merken? Ik weet het nog niet, ik zal Olaplex nog enkele keren een kans geven en er dan eens een review over schrijven. Hebben jullie er al ervaring mee?


En wéér barbecue! Elke zonnestraal telt ;-) Ditmaal bij mijn ouders, en geïnspireerd door ons Paasetentje gooiden we ook de octopus op de barbecue.


Het laatste verlengde weekend sprongen we weer binnen bij Le Pain Quotidien - dit is de salade met geitenkaas. Wie van de buurt is, weet misschien wel dat het team van LPQ Hasselt afscheid heeft moeten nemen van hun manager Jan, die zelf uit het leven is gestapt. Enkele dagen eerder had hij ons nog verwelkomd in de zaak, even vriendelijk als anders. Het blijft onwezenlijk en eigenlijk heb ik er geen woorden voor.


Wat moet het fijn zijn om een zorgeloos kattenleventje te hebben. Toch als je Tigra heet. Hier lag ze klaar voor een namiddagdutje in mijn dressing. Geniet van jullie week(end)!

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

5 opmerkingen

  1. Voor foto's van lekker eten moet je toch altijd bij jou zijn he :p. Het is nog maar 9u en heb alweer honger van al dat lekkers te zien :d.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk overzicht. Oei dat is minder voor het LPQ team van Hasselt :-(. Ik ben er nog steeds niet geweest. Dringend eens werk van maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oooh, zo veel lekkers!!! Die cheesecake ziet er hemels uit :)

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig