16 januari 2018

Sleek Matte Me Birthday Suit


Sleek Matte Me Birthday Suit

Mijn liefde voor matte, liquid lipsticks is nog steeds reëel en een van de beste ontdekkingen uit 2017. Deze Sleek Matte Me in 436 Birthday Suit passeerde al - als enige drugstore matte liquid lipstick! - in mijn lipstick stash & swatches video.

Niet voor niets, want Birthday Suit is dé bestseller in de Sleek Matte Me-lijn. Het is voor veel mensen een MLBB (my lips but better) kleurtje oftewel de perfecte draagbare en gedempte nude-roze-bruinige lipstick. Ook voor mij valt 'ie nog onder de categorie 'draagbare nude', maar valt hij net wat donkerder uit dan mijn eigen lippen.

De Matte Me lippies zijn in eerste instantie luchtig en creamy - en dat maakt de applicatie met de smalle en langwerpige sponsapplicator eens zo gemakkelijk. Je hebt namelijk nog even tijd om alles netjes aan te brengen vóór de textuur volledig opdroogt. Ook zonder basis (lees: lippotlood) legt Birthday Suit een vrij egaal en dekkend kleurtje op de lippen, zonder dat je moet bijdippen.

Een half minuutje later is de textuur volledig droog - het voelt een ienieminibeetje uitdrogend aan, maar niet oncomfortabel - en volledig transferproof. Een babbel, een kus, een drankje, ... Birthday Suit ligt als een tweede huid op je lippen en gaat lekker nergens heen. Een (vettere) maaltijd levert een grotere uitdaging en bijwerken is dan wel nodig.

Sleek Matte Me Birthday Suit

De matchy-matchy liefhebbers kunnen hun hartje ophalen, want Birthday Suit is ook verkrijgbaar als een Matte Nail Varnish. Op de nagels ga ik persoonlijk graag wat lichter in plaats van nude - denk: überbleek pastelroze - maar ook hier vermoed ik dat Birthday Suit een fijne nude MNBB (my nails but better) kan zijn voor wie minder bleek is dan mezelf. De formule is vrij waterig, dus ik swatchte drie laagje over elkaar om een goede vergelijking te kunnen maken met de gelijknamige Matte Me Lip Cream.

Voor wie geïntrigeerd is door matte liquid lipsticks maar liever niet meteen de stap zet naar de high end varianten, is Sleek Matte Me een meer dan waardig alternatief. Er zijn tal van kleuren beschikbaar in zowel een 'gewone' matte als een metallic matte finish, maar volgens mij kan je absoluut geen verkeerde zet doen met bestseller Birthday Suit!

Sleek Birthday Suit Pout & Polish - € 15,00
Matte Me Ultra smooth matte lip cream - 6 ml
Matte Nail Varnish - 11 ml
Onder meer bij Di en online shops

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

  1. Ik draag ook vooral nude tinten, heel mooie kleur!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Toch de gemakkelijkste kleuren voor mij om te dragen! Hoewel zo'n mooie felle kleur zeker niet mis staat :-)

      Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig