4 maart 2018

Batiste Golden Rose

Batiste Golden Rose

De nieuwe Batiste-telg kan alvast op veel ooh's en aah's rekenen. Daar zitten de naam (Golden Rose!), de verpakking (roosjes!) en de geur (vanille en rozen!) zeker en vast wat voor tussen.

Batiste Golden Rose droogshampoo spreekt mij als rosé goud liefhebber absoluut aan - ik houd van rosé goud accenten, zowel in mijn juwelen als mijn interieur. Het is een kleur die op eenvoudige wijze een beetje luxe toevoegt aan het geheel en ik viel als een blok voor de nieuwe verpakking van Batiste Golden Rose - pretty to the max!

Golden Rose ruikt naar een blend van vanille en roosjes, twee componenten die samen een erg lekkere geur geven - de meest luxueuze Batiste-geur tot op heden, dus qua high end gevoel zit het helemaal goed. Ik denk zelfs dat Golden Rose mijn favoriet Tropical van de eerste plaats stoot...

Batiste Golden Rose

Dat ik sowieso al groot Batiste-fan ben, hoef ik niet te vertellen, zeker?! Vanaf het ogenblik dat ik mijn allereerste miniflacon kocht, wist ik dat Batiste mijn beste vriend zou worden op die no-time-for-washing-hair-days, die we ongetwijfeld allemaal wel eens hebben. Ter illustratie heb ik mijn gehele Batiste-collectie tentoongesteld op de foto, haha! Ik roteer de verschillende geuren naargelang mijn humeur en goesting, vandaar dat ik er meerdere tegelijk in mijn stash heb.

De meest 'klassieke' gebruikswijze is natuurlijk als droogshampoo. Voor gebruik moet je de Batiste-flacon goed schudden en dan sprayen, lok per lok op de haarwortels vanop een 30 cm afstand. Ik laat het product dan even inwerken en masseer de rest door het haar, nog even de borstel erdoor en klaar! Ik kan dan weer een dagje (en soms zelfs twee, ahum) verder voor ik mijn haar moet wassen.

Laatst las ik nog een goede tip om al droogshampoo in je haar te sprayen vóór het sporten, zodat het zweet (want ja, sporten = zweten) al wordt geabsorbeerd en je haar niet zo'n natte boel wordt. Of om droogshampoo 's avonds te gebruiken, zodat het de hele nacht kan intrekken en je met een frisser hoofd wakker wordt.

Tot slot: droogshampoo is ook een trouwe bondgenoot als je gaat vlechten of opsteken, omdat het meteen zorgt voor meer volume, textuur en beter houdbaarheid. Zeker met fijn haar kan ik dit appreciëren, want mijn eigen haar  is fijn en flou en vlechten en opsteken gaat nu eenmaal beter als mijn haar een beetje meer grip heeft.

Batiste Golden Rose - 200 ml voor € 5,49 bij Kruidvat en Di

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

6 opmerkingen

 1. Wat leuk om te lezen! Ik ben zelf ook grote Batiste fan, dus ik kijk er zeker naar uit om deze ook eens te kunnen proberen.
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige foto's!
  Hier ben ik zo benieuwd naar want met het slechte weer wil je toch dat het kapsel mooi blijft.

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb ook een mini gekocht om het uit te testen en ik ben zeer benieuwd. Ik wil het graag testen omdat het vaak in je vlogs verschijnt. Mvg, Elske Lep of echte naam : Els Leppens.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik vind het de beste droogshampoo wat prijs/kwaliteit betreft. Zeer handig als je nog een dagje (of twee) verder wilt, of voor of na het sporten, ... de mini's gaan bij mij altijd mee op vakantie.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig