22 december 2019

Weekly vlog: stylingshoot, Lush & Kiehl's kerstcollecties

Weekly vlog

De laatste opdracht van de Hasseltse BlogBattle was een stylingshoot van A tot Z, en ik ben heel blij met het resultaat! Ik ontdek ook de kerstcollecties van Lush en Kiehl's.


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

2 opmerkingen

 1. Amai, een hele boterham. Je hebt het echt druk gehad. Eerst alles voor je model zorgen, feestje en vervolgens op 3 plaatsen zijn op éénzelfde dag Was je zenuwachtig op 17/12? Jammer dat je niet winnaar bent geworden, maar voor mij was je sowieso de winnaar ;) Je had nochtans een super mooi model en locatie. Gaan we over 17/12 nog iets zien in de komende tijd? Hadden jullie buiten troostfood ook nog iets gekregen van prijs? :) Je kaarshouder vind ik ook super mooi <3 Ik wens jou, Timo en iedereen die je dierbaar is prettige feestdagen toe! Fijn dat je nu eventjes vakantie hebt, zodat je kan bekomen van al die drukte. Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, ik was niet zenuwachtig! Ik kan zo'n dingen best goed loslaten op het moment zelf. Ik vond het zelf ook erg jammer, toch eventjes zuur, maar goed, het ligt niet aan mij en het is wat het is. Je zal sowieso nog de ontknoping zien in een volgende vlog, maar ik liep even achter met publicatie. Nu ik vakantie heb ga ik de video's sneller achter elkaar live zetten :D
   Geen troostprijzen, helaas! We kregen van het organiserend bureau wel nog een klein boeketje en een flesje en we mochten onze foto mee naar huis nemen. Voor de rest is het hiermee afgelopen.
   Voor jou ook hele fijne feestdagen gewenst en supermerci om hier altijd te komen lezen en commenten! xxx

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig