23 augustus 2020

Weekly vlog: lunchen aan het water, dadelsnack & shoes!

Weekly vlog

De voorlaatste vakantievlog met heerlijk weer, lekker eten en shoes! De volgende is een XL-versie (om het af te leren, haha).


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. Zo leuk wanneer er stukken in je vlogs zitten die beauty of fashion gerelateerd zijn. En wanneer je je aankoopjes toont zoals schoenen of oogschaduw <3 Of als je een gezichtsmaskertje opsmeert en erover vertelt of je opmaakt en over de producten vertelt. Heel fijn <3

  Wil je ook eens je productjes overlopen die in je badkamerkastje staan? Je maskertjes en dagcrème enzo. Je deed dat een paar maanden geleden ook al met je makeuplade in een vlog. Zo entertainend :)

  Tot slot moet ik je wel nog aan je oren trekken, want er is al een tijdje geen opgemaakt filmpje meer verschenen. Grapje, hihi :) Misschien heb je de laatste tijd onvoldoende producten opgemaakt en heb je daarom geen filmpje gemaakt?

  Lieve groeten van Saskia :) daag

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik zal in een van de volgende vlogs eens mijn badkamerkast laten zien!

   Oh, ik weet het! Maar er komt een XL-versie aan met juli en augustus in een video. Eind juli vond ik de tijd niet om er eentje op te nemen, dus dan doen we twee maanden in een :-)

   Verwijderen
 2. Leuke weekly vlog. Haha foodbaby 😊 Er is dan ook altijd voldoende food bij jullie 😊 En al vroeg op tjok tijdens jullie verlof. Bijna 1 uur te vroeg vertrokken 😊

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mjaaa, eten is belangrijk :D Echt, we stonden daar bijna een uur te vroeg! Goed dat ik nog eens naar de website keek :-)

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig