5 november 2022

InstaLoves: oktober 2022


Oktober is alweer voorbij! Ineens zie ik al overal kerstversiering, dus ik veronderstel dat we nu volop aan het eindejaar gaan denken. Maar voor nu nog even een terugblik - want ik ging nog eens naar een beauty event!


Dankzij Kiehl's waanden we ons heel even weer in NYC - maar dan in Brussel :-) Het was een fijne (her)ontdekking van het merk - met enkele nieuwe producten, zoals het retinolserum, voor de gelegenheid in 'RetiNolita' lol, en enkele oude favorieten, zoals Crème de Corps, die nu dus ook in een hervulling van maar liefst 1 liter te krijgen is!


Een heuse awardshow op het werk! In plaats van gouden beeldjes, werden er koffiemokken uitgereikt :D Ik werd genomineerd in de categorie 'best geklede vrouw', maar moest mijn collega laten voorgaan. In de categorie 'krak in het vak' kwam ik dan wel als winnaar uit de bus!


Ons gras is duidelijk in goede doen: twee dagen regen en het was weer tiptop in orde! Helaas zitten we alweer met een ongewenste bezoeker, wat resulteert in molshopen... grrrr! 


We waren ietsje later voor de lunch en de keuken was nog nét niet gesloten, dus kregen we nog een croque bij Maison Dix. Deze tuna melt was met pesto en véél kaas was érg lekker. 


Want ja, kaas.


Bij La Bottega spotte ik deze geweldige laarzen in de etalage, dus die moest ik even naderbij bekijken. De laars is bedekt met zachte pailletjes, die het geheel een zilver-gouden look geven. Zó cool! Helemaal iets voor mij, maar voorlopig net wat te prijzig dus ik wacht even af tot de solden. 


Over prijzig gesproken, check wat er tegenwoordig in de Cosmetics Company Outlet ligt in Maasmechelen Village! La Mer in de uitverkoop, dat is du jamais vu. Begrijp me niet verkeerd, het was nog steeds erg veel geld voor enkele maskertjes, maar ik vond het toch een interessante ontdekking!


Halloween bij Coffee Café, dus ik slurpte weer aan een pumpkin spice cappuccino :D Op de gelijkvloers is heel de zaak versierd in thema en dat is creepy maar ook leuk om te zien! Boven is het wat rustiger, maar ook daar kan je nog leuke quotes spotten, hèhè.


Drie oktober. If you know, you know. :D


De jaarlijkse Jeneverfeesten in Hasselt waren ook weer van de partij! Heel de binnenstad bruist dan, overal zijn er acts en optredens en uiteraard kan je op elke hoek van de straat een drèpke oftewel een glaasje jenever kopen.


Uw human even laten merken wie de baas in huis is, een tweeluik. 


Long time no snacktest! Deze niet zo klassieke kruidnoten zagen er té goed uit om te laten liggen en blijkbaar zijn jullie het daar mee eens, haha. Ik kreeg intussen ook de tip om eens de truffelnoten te proberen, dus die staan op het boodschappenlijstje!


Periodieke werken, lol. Elke keer weer ben ik blij als ik helemaal verfrist buiten kom bij de kapster, maar je moet er wel even wat voor over hebben. ET phone home, en al.


Nieuwe home deco! Ik houd er wel van om op verschillende plekken in huis wat deco te verzien, altijd in een drieluik - geen idee waarom, maar dat werkt wel voor mij. De running joke in onze vriendenkring is dat er genoeg marmer in huis staat om later voor mijn zerk te zorgen en wel... they're not wrong :D


De boots mogen weer uit de kast en gisteren heb ik ook mijn winterjas bovengehaald, brrrrr. Maar mijn liefde voor enkellaarsjes maakt alles goed!


Een mooie om af te sluiten, een dubbele regenboog! Hopelijk hebben jullie ook een fijne maand achter de rug en komt er ook wat moois aan in de toekomst. Die pot goud aan het einde van de regenboog heb ik wel nog niet gevonden, lol.

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. Leuk overzichtje, met zoveel lekkers alweer. Lang geleden dat ik nog eens bij Kiehl's ben geweest, moet ik nog maar eens naartoe!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Blijft een fijn skincaremerk, zeer kundig altijd in de winkel dus dat is merkbaar als je er advies gaat vragen.

   Verwijderen
 2. Een tijdje geleden liep ik de Estée Lauder outlet in Maasmechelen Village in om de lotion van La Mer van dichtbij te bekijken, maar hij was uitverkocht. Ze hadden er enkel nog de maskertjes. Intussen is het aanbod misschien weer wat uitgebreider 😀

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk dat het La Mer aanbod heel wisselend is, dat gaan ze niet direct uitbouwen als vast merk, vermoed ik. Het moet een beetje exclusiviteit behouden, daar staat het merk voor hè... En zelfs in de outlet blijft het natuurlijk best prijzig.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig