8 mei 2023

InstaLoves: april 2023


Begin 2023 gingen de dagen zo traag voorbij, maar nu begint het precies op snelheid te komen. Welkom aan mei - en dus kijk ik nog even terug naar de InstaLoves van april.


Een dagje naar Brugge! Niet zomaar, trouwens :-) Een van Timo's werken hangt nog tot eind mei in de Poortersloge in Brugge, voor een expo rond 'Out of Office'. Dat moesten we natuurlijk even zelf gaan bekijken! De expo is gratis, dus mocht je in de buurt zijn, spring zeker even binnen. Er hangen heel wat leuke werken, elk met een eigen interpretatie op het onderwerp.


Het was een hele onderneming om er te geraken - best wat file gehad en daardoor vielen mijn plannen een klein beetje in het water. Niettemin toch enkele leuke foto's kunnen trekken van het pittoreske Brugge! We gingen 's middags voor een Vlaamse lunch bij Vlaminck 14 - te beginnen met huisgemaakte garnaalkroketjes en als hoofdgerecht verse vis!


Het was al even geleden dat ik in Brugge was, dus ik was precies vergeten hoe toeristisch het was, haha. Zélfs op dagen met minder weer! Genoeg plekjes voor leuke foto's, trouwens - dus op dat vlak was ik niet beter dan de gemiddelde toerist, hèhè. Het was trouwens best winderig, wat me deze flatterende foto opleverde, lol :D


Ik krijg er alweer goesting in als ik naar de foto's kijk, haha, maar ik maak dus best een goede focaccia, al zeg ik het zelf! Een deel hebben we zo opgegeten, een ander deel gebruikte ik voor een geweldige sandwich, met pesto, gegrilde groenten, rucola en burrata, hmmmm! Voor mijn focaccia gebruik ik dit recept van Bon Appétit. De truc is om je tijd te nemen, dus echt wel maximaal te laten rijzen en niet de kortere tijden uit het recept te nemen. En dan is 'ie heerlijk dik en fluffy!


Over het weer zal ik niet té veel zagen, maar laten we het erop houden dat ik die zeldzame zonnige momentjes echt gekoesterd heb en het meest zonnige terrasje in Hasselt bezette. Het mag van mij nu echt wel wat warmer worden, en dan niet zo eens een dagje, maar echt dágen aan een stuk, please! 


Grieks Pasen viel wat later dit jaar, dus die paaschocolade was nog steeds gepermitteerd, haha. Ik plaatste op Instagram een poll om te gokken hoe lang de paashaasjes het zouden overleven, en jullie waren duidelijk eensgezind, haha. Bedankt voor het vertrouwen!


Giga veel goesting in ramen, dus gingen we naar Roermond voor een portie Wagamama. Heerlijk warm, spicy en perfect voor het koudere weer! Bij Jimmy Choo werd ik even heel verliefd op dit prachtig paar pumps, maar ik heb ze netjes laten staan. 


Bagels voor een New York state of mind, want... we trokken richting Brussel voor The One in Brussels! If you know, you know, haha. Op de Heizel - vlak aan het Atomium! - kan je nog even terecht voor The Friends Experience. Je kan je even helemaal laten gaan als een van de Friends-personages - cheesecake eten vanop de grond, socializen in de zetel van Central Perk of gezelligheid in het appartement van Monica - het kan allemaal, maar helaas is de tijd per 'attractie' beperkt. Aan de meer actieve fotospots (denk aan de 'pivot!' scène met de zetel van Ross) mag je zelf geen foto's trekken, die moet je nadien zelf nog kopen. Voor een keertje vond ik het zeker leuk, maar je mag er misschien niet te veel van verwachten (en ook wel bereid zijn om nog wat geld neer te tellen voor leuke foto's).


Ik heb dit jaar volop genoten van de kersenbloesems in de Japanse Tuin - maar liefst drie keer ging ik er wandelen en de tweede golf met de heerlijk roze bloesems was echt een aangename verrassing. Dat gaf natuurlijk ook heel leuke beelden voor de vlog en op Instagram, hihi - altijd aan het werk als blogger! Nu is het alweer geduld hebben tot volgend jaar...


Voor mijn verjaardag kreeg ik een cadeaubon van een plantencentrum, waarmee ik zelf bosjes bloemen kon kopen. Dit was de laatste en meteen een van de mooiste! Vind het altijd heerlijk om verse snijbloemen in huis te halen en stel ook wel graag mijn eigen boeketjes samen. Maar deze was kant-en-klaar helemaal perfect!

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

2 opmerkingen

  1. Ja, ik zag zoveel leuks passeren op Instagram! Mocht inderdaad wel meer zon zijn, maar het is wat het is! Toffe foto's, en leuk dat jullie zo dicht bij Roermond en de Japanse tuin wonen, was er ook graag nog eens geweest maar is voor ons toch al direct een eindje.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik duim voor komende week: heb wat verlof en als ik mijn weer-app mag geloven, komt er toch nog een beetje zon aan! Wij zitten inderdaad goed met onze toegang naar Nederland en Duitsland, omgekeerd is Gent en de zee al wat verder voor ons. Of toen we een dagje naar Rijsel gingen, waren we ook kapot :-)

      Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig