18 februari 2013

WIN A FAVOURITE: Kérastase Initialiste


Een serum dat je haar sneller doet groeien en het er beter laat uitzien? Mijn interesse was meteen gewekt. Kérastase Initialiste is een concentraat voor hoofdhuid en haar met plantaardige lichaamseigen cellen. Het optimaliseert je haar en zorgt ervoor dat het sneller groeit en er beter uitziet.

De beloftes zijn niet min: vanaf het eerste gebruik is je haar veerkrachtiger en sterker en zou er 93% minder beschadiging zijn bij het borstelen; na een maand is het haar sterker aan de wortels, is de kwaliteit verbeterd en is je haar gerevitaliseerd.

Het complex bestaat uit:
  • plantaardige lichaamseigen cellen van een appelvariëteit;
  • antioxiderende polyfenolen die de omgeving van de stamcellen beschermen tegen oxidatieve stress (UV-stralen);
  • glucolipide (SP94) die inwerkt op het externe omhulsel van het haar en tegelijk het haar energie geeft om sneller te groeien;
  • cermide dat de ceramiden van het haar imiteert en de weerstand en cohesie van de haarvezel versterkt.
Ik houd van de verpakkingen van Kérastase, altijd zo chique! De fles waar Initialiste in zit, is van glas en is zwaar, wat het ook wel een zeker luxegevoel geeft. Het serum zelf breng je aan via een pipet, wat je toelaat het heel precies aan te brengen. Het serum voelt fris aan, is niet vettig en absorbeert onmiddellijk.


Je brengt het aan na elke wasbeurt, als je haar goed handdoekdroog is. Fijn haar heeft 2-3 doses nodig, normaal tot dik haar krijgt 4-5 doses. Je brengt het dus aan op de haaraanzet en masseert het daarna over de gehele hoofdhuid. In het filmpje hieronder zie je hoe het moet, er is echt niets moeilijks aan.


In het begin wist ik niet goed wat ervan te denken, maar nu merk ik dat ik het heel graag gebruik. Het is een fijne toevoeging aan mijn haarverzorging en mijn haar lijkt het echt te appreciëren. Ik zag geen onmiddellijk resultaat na de eerste keer, maar nu ik het een tijdje gebruik, voel en zie ik wel dat mijn haar er goed uit ziet. Hoewel ik nog steeds fijn haar heb (dat gaat nu eenmaal nooit veranderen), is er toch een zekere verbetering in de stevigheid ervan en blijft mijn haar ook langer mooi tussen de wasbeurten in.

Daarom - hoera! - een winactie: ik geef een flacon van Kérastase Initialiste weg! Deze keer kunnen enkel lezers uit België meedoen, mijn excuses. Wat moet je ervoor doen? Zoals steeds is dit een winactie voor mijn lezers, dus volg mijn blog via Bloglovin' of onderaan via Google Friend Connect. Je kan mij daarnaast ook terugvinden op Facebook, Twitter en YouTube.

Laat hieronder een comment na én vertel mij daarin hoe jij je haar van wortel tot puntjes verzorgt. Alle tips zijn welkom! Let wel: vul op zijn minst een naam in (voornaam, nickname, blognaam, ...); anonieme comments worden niet aanvaard.

Sharing is caring! Deel je de winactie via Facebook of Twitter ("Win Kérastase Initialiste bij @BeautyLovesBE! Hoe? Chechttp://tinyurl.com/auwhulf) of "like" je het bericht op Bloglovin', dan beloon ik je dan met een extra winkans - whoop!

De winnaar wordt op 1 maart 2013 op de blog bekend gemaakt en bezorgt mij dan pas zijn gegevens.

Benieuwd naar meer Kérastase? Neem dan zeker eens een kijkje op hun website.

Kérastase Initialiste - 60 ml - € 42,00 - exclusief verkrijgbaar bij de Kérastase-kapper
Share:

20 opmerkingen

  1. Qua shampoo ben ik nog op zoek naar mijn go-to product dus op dat vlak wissel ik momenteel nog vaak af. Als conditioner gebruik ik er 1 van het merk Alterna - de Bamboo Smooth anti-frizz conditioner zonder parabenen en sulfaten. Ik vind het echt een fijn product: het doet mijn haar mooi glanzen en maakt het lekker zacht. Af en toe koop ik eens een H'suan Wen Hua treatment van Lush als extraatje.

    Ik volg je op Bloglovin', Facebook, Twitter en YouTube. Ik heb dit artikel ook geliked. Veel succes aan iedereen die meedoet!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super winactie! Ik had nog niet veel te maken met kerastase, mede omdat het zo duur is en tis toch altijd een gokje of het al dan niet gaat werken! Dus daarom is een winactie wel leuk!

    Ik heb zeer moeilijk haar! krult wanneer het wilt, fijn, vette hoofdhuid en droge punten + gekleurd! Geen al te goede combo dus, daarom probeer ik het goed te verzorgen. Ik had vroeger een shampoo, oil detox van redken en die was zalig voor de vette hoofdhuid. Daarom gebruik ik ook de conditioner van redken, noemt control of zo, voor droog, fijn haar. Zeer fijne producten! Af en toe doe ik een masker tegen droog haar, momenteel heb ik er ééntje van redken. Na het handdoekdrogen doe ik er extreme anti-snap van redken in omdat me haar zo gemakkelijk afbreekt, daarna versterkende spray: chi keratin mist en dan doe ik in de puntjes mythic oil van l'oreal, vind ik ook een brilliant product!

    Zo dat was een hele boterham, maar daar vroeg je ook achter ;)

    Ik volg je op bloglovin en heb het geliked!

    Groetjes :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. oooh dit is leuk! ik ga dit ook eens in NL zoeken... succes, ladies!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik volg je via Bloglovin'! Ik verzorg mijn haar door het 1 keer per week intens te voeden met een masker, meestal van Fructis. En verder probeer ik het niet te ruw te behandelen en niet te veel stylingproducten te gebruiken.

    BeantwoordenVerwijderen

  5. Momenteel gebruik ik de shampoo en conditioner van macadamia oil, werkt supergoed, ik heb nog nooit zo'n zacht haar gehad.1 keer per week doe ik hier ook een masker bij, maar dit varieert altijd. De ene week doe ik er kokosolie in, de andere week het deep repairmask van macadamia oil en af en toe gebruik ik ook hairmayonaise.
    Na het wassen op handdoekdroog haar doe ik Kerastase Fluide Oleo-Relax als serum.
    Meestal laat ik mijn haar aan de lucht drogen enkel op mijn frou komt de steiltang even piepen.
    Omdat ik mijn haar aan het "trainen" ben om het minder te wasen is droogshampoo tegenwoordig een goede vriend, batiste vind ik de beste.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik waag een kansje, mijn Cristalliste serum van Kerastase is bijna op en ik ben benieuwd of deze ook zo fijn is, volgens mij wel! Ik zou hem dus maar al te graag testen.

    Ik volg je op Twitter en heb getweet, ik volg op Bloglovin en heb geliked. Ik volg ook op FB en op Youtube.

    Eigenlijk doe ik niet zoveel bijzonders met mijn haar. Ik was het met shampoo en conditioner van Kerastase (Cristalliste) en breng daarna wat serum in. Vervolgens blijft het dagenlang perfect zacht en niet vettig. Verder borstelen met een zachte borstel en that's it :-)

    Succes iedereen! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuke winactie! Count me in :) Ik verzorg mn haar met 3MMmask van Aussie en een haarserum van Hegron (supercheap en ruikt heerlijk naar perzik). Ik probeer het niet te vaak te wassen (2 a 3x pw) en denk er zelfs over de Curly Girl method te proberen. Ik volg je op twitter en bloglovin en het getweet (@SilverRetriever)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een zalige verwenactie...dit produkt zou mijn badhairday hopelijk brengen naar een happy hairday. Pollepiek ziet er beter uit haha. Maar waar is waar de produkten van Kerastase zijn geweldig.
    Op twitter (Gizzybiz) Facebook Hennie Vd Plas..blogloving, getweet, gedeeld en uiteraard You tube. Have a very good hair day.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een superleuke winactie ! Ik was mijn haar dagelijks met de intense repair shampoo van DOve (LOVE !!) en daarna verzorg ik met de bijhorende conditioner of met het L'oréal professionell pro-keratin refill masker. Ik volg je op facebook en bloglovin! Ik heb de winactie op bloglovin geliked en op facebook gedeeld ;) En nu thumbs up!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik ben gezegend met zogenaamd 'flutjeshaar'- dus heel fijn en dun haar. Maar het is wel heel lang en dat vind ik dan wel weer super! Ik ben nooit een kameleon geweest qua kapsels, het meest gewaagde dat ik ooit probeerde was een pony, maar ik ben eigenlijk gewoon tevreden met mijn stijle lange haren :)!
    Qua verzorging probeer ik het niet tè veel te wassen, ik heb gemerkt dat de kwaliteit van mijn haar er iets op vooruit is gegaan sinds ik het niet meer om de dag was, maar iets langer wacht. En no worries, het is daardoor niet vettig, mijn haar is vanzelf gewend geraakt aan het minder vaak wassen en wordt nu gewoon minder snel vet. Mijn holy grail shampoo vond ik helaas nog niet, dus zoek ik verder. Op dit moment staat de nieuwe L'oréal professionnel pro-keratin shampoo te wachten om getest te worden, hopelijk werkt die goed! Ongeveer 2 keer per week verwen ik mijn lokken met een haarmasker. Soms laat ik dat een nachtje op mijn haarpunten inwerken als intensief kuurtje als ik merk dat de punten dof zijn geworden - uiteraard wordt het dan de volgende ochtend gewassen. Werkt prima! Qua verzorging voor de wortels en/of hoofdhuid heb ik eigenlijk niks... Dat is iets dat nog ontbreekt in mijn verzorgingsroutine! Jouw review van het serum van Kérastase ziet er alvast veelbelovend uit ;)!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Leuke winactie! Ik was mijn haar om de andere dag omdat het anders heel snel vettig lijkt. Ik wissel elke keer af van shampoo. De ene keer gebruik ik fructis (garnier), de andere keer Ultra Doux en soms ook eens herball essences. Een keer in de week doe ik na het wassen ook conditioner in mijn haar. Momenteel gebruik ik de conditioner van fructis. Maar ook dit kan verschillen. In de zomer gebruik ik ook een keer in de week een masker. Mijn favoriet is dan het l'oreal expert absolut repair masker. Ik gebruik vaak een stijltang en daarom doe ik ook een aantal keer per week wat mythic oil van l'oreal op mijn haar.

    Jouw review ziet er veelbelovend uit! Ik volg je nu op bloglovin en heb het bericht geliked.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Count me in! Ik probeer mijn haar slechts 1x per week te wassen, voor ik het was gebruik ik pure kokosolie als masker, hierdoor heb ik na het wassen geen conditioner nodig! Qua shampoo wissel ik eigenlijk zeer regelmatig af, heb nog steeds geen shampoo gevonden waar ik echt tevreden over ben.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Yippie!

    Ik probeer zo weinig mogelijk mijn haar te wassen, maar omdat er zoveel fijne producten zijn ;) en ik ook vettere wortels heb is dat dikwijls moeilijk. Als ik een dagje wassen oversla, gebruik ik Batiste tropical droogshampoo, of de Klorane droogshampoo.

    Was ik mijn haar dan gebruik ik ofwel een shampoo van Apivita/Korres als ik 'natuurlijk' wil doen! Ofwel wassen en conditionen met Cristaliste lijn van Kerastase. Qua verzorging, ik gebruik elke week het Marilyn masker voor blond(er) haar van Lush, werkt super!

    Als het haar echt droog is, dan komt de haar olie boven, Kerastase elixir. Dus, dat serum wil ik zeker testen, ik kan wel wat extra haargroei en volume gebruiken!!

    +Like op Bloglovin!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat een leuk product!

    Ik gebruik een shampoo (Osmo Deep Moisterizer) op aanraden van de kapper. Ik heb immers héél fijn haar, dat snel de neiging heeft om te gaan splitten en droog te worden aan de punten. Om de twee wasbeurten (dus om de 4-5d ongeveer) breng ik een voedend masker aan. Anders hou ik het bij een gewone conditioner.

    Na het wassen (en voor het drogen & stylen) breng ik nog wat serum aan van John Frieda, zodat het niet gaat splitsen. Voelt m'n haar wat droog aan, doe ik 's nachts wat haarolie op m'n puntjes, zodat het de dag nadien terug wat minder droog is.

    Mijn haar gaat véél trager splitsen nu, maar helaas moet er toch nog telkens een stukje te veel af .. Daarom zou ik graag eens dit serum testen. Je weet maar nooit hé?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Laura Vandenbroucke22 februari 2013 om 11:52

      Trouwens, +1 op twitter (@xlauratjj)

      Verwijderen
  15. Wat een leuke winactie, ik wil al lang eens iets van Kérastase uitproberen!
    Ik probeer minstens 1 maal per week een masker aan te brengen, momenteel gebruik ik een masker van Redken nature's rescue, dat echt heel lekker ruikt.
    Ben ook wel benieuwd naar dit serum!

    Ik volg je via Bloglovin!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Leuke actie! Doe graag mee! Volg je via bloglovin! Dit product lijkt me wel iets om uit te proberen, mijn krulletjes kunnen wel wat verzorging gebruiken. Momenteel gebruik ik de curly wurly shampoo van lush. Als dagelijkse verzorging gebruik ik de r&b van lush. Af en toe ook een behandeling met de superbalm van lush. Daarnaast af en toe een beetje kérastase elixir ultime.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Ben nog iets vergeten: soms als ik echt een super bad hairday heb kneed ik soms een heel klein beetje nivea crème (de blauwe pot) door mijn haar, klinkt misschien gek, maar je haren worden er echt minder pluizig van

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Ik doe zeker mee met de win-actie :-)
    Ik was mijn haar 2 keer per week met een shampoo voor gekleurd haar. Ik wissel regelmatig van merk. Nadien gebruik ik ook altijd een conditioner. Een haarmasker gebruik ik 1 keer per week.
    Voor eht kammen gebruik ik nog een wonder-serum spray van Gliss Kur. Die zorgt ervoor dat je haar makkelijk te kammen is en maakt het toch niet sneller vet :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  19. mijn haren verzorg ik vanaf de wortel. Dit omdat het bevordelijk is voor je haargroei. Zelf heb ik een geveolige hoofdhuid dus daar begint de aanpak voor mij al. Ik gebruik op het moment iets van de huisarts. Maar daarbij masseer ik mijn hoofdhuid om zo de wortelgang wat ruimer te maken en felexibel te houden.
    Verder gebruik ik, op het moment, een natuurlijke shampoo, conditioner en een haarmasker. Daarbij vidn ik afwisseling in haarverzorging belangrijk, het is beter voor je haar om niet vast op 1 product te zitten. In de zomer vind ik het belangrijk om mijn haar goed te beschermen voor de zon, iets wat ook vaak wordt vergeten maar ook zeker belangrijk is!
    Doordat ik mijn haren goed verzorg krijg ik elke keer bij de kapper een compliment over mijn haar kwaliteit. De leerlingen,die mijn haren wassen vragen altijd hoe ik het voor elkaar krijg... maar ik gaa maar 2 of 3 keer per jaar naar de kapper.. dus blijkbaar doe ik de verzorging goed ;)

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig