17 februari 2013

SHOPLOG: MY FIRST PRIMARK!


Ik ben ein-de-lijk eens in de Primark geraakt. Zaterdag reden the boyfriend en ik naar Mediacité in Luik, een winkelcentrum waar onder andere een filiaal van Primark ligt. 

Het was natuurlijk druk: een zaterdagmiddag in Primark staat gelijk aan een wachtrij van een uur voor de paskamers, om dan richting kassa te lopen en nog eens een kwartier in de wachtrij te staan.

Ik moet zeggen, ik heb niet zo heel veel gevonden. Ik zag mensen rondom mij hun shoppingtas vol gooien, maar zelf leek ik niet echt mijn goesting te vinden. De Primark in Luik is volgens mij ook niet zo erg groot, zeker niet in vergelijking met Londen, bijvoorbeeld, dus ik kan me voorstellen dat het assortiment ook wat beperkter is. Ik was op zoek naar leuke kleedjes, liefst met een halve of driekwart mouw, maar dat heb ik dus niet gevonden.

Uiteindelijk ben ik met vier pyjama's naar huis gegaan, maar da's niet zo interessant om te laten zien :) Qua kledij is het hierbij gebleven: een donkerblauw kleedje met bijpassende riem en een felblauw shirt.


Het kleedje viel mij meteen op, het was er ook in andere kleuren, maar dit donkerblauw stond mij het beste. Het valt het smalst in de taille en het riempje past daar dan ook perfect op. Het strikje vond ik een lief detail, net ietsje specialer dan een gewone riem. Mijn tweede vondst was het felblauwe shirt. Ik ben niet zo'n fan van de high-low trend, maar bij dit shirt is dat maar minimaal en als je het aan hebt, valt het eigenlijk niet eens op. Het is wel superzacht (en helaas ook superdelicaat, de wasinstructies stonden mij niet aan, haha) en ik zie mij dit dragen op een jeans, maar ook op een kokerrok.


Bijna naast de Primark is er trouwens ook een Claire's. Ik herinnerde me dat ze er hair donuts verkopen en ik kocht meteen het grootste exemplaar, haha. Ik houd wel van een volumineuze knot op mijn hoofd en ik verkrijg dat gewoon door mijn haar te touperen, maar met de donut kan ik het touperen vermijden en eens een heel nette knot maken, in plaats van een messy, getoupeerde knot.

Fijne zondag!
Share:

38 opmerkingen

 1. Ik vind de laatste tijd ook niet zo heel veel meer in de primark, maar dat hemdje is echt ook wel iets voor mij. Mooie spulletjes heb je gekocht. En beter een paar leuke stukken dan een tas vol rotzooi, toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooi kleedje ! Ik ben 1 keer in de Primark geweest in Rotterdam en hoewel het er 's morgens nog niet zo heel druk was, kwam ik er helemaal gek van. Jonge meisjes die als een gek hun mandje volgooiden. Voelde me er niet echt thuis. Maar als ik in londen ben, ga ik zeker wel nog eens een poging wagen !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. super leuke spulletjes :) ik koop er ook graag pyjama's :P die zijn altijd zo leuk ^^ en voor de rest moet je maar idd mazzel hebben, ik kon ook vaak genoeg met lege handen thuis.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben onlangs ook voor de allereerste keer naar de Primark geweest (Luik) en qua kleding viel het inderdaad een beetje tegen. Maar mijn zus, die een fervente primark-fan is zegt dat ze regelmatig de collecties veranderen, dus ik hoop een volgende keer meer geluk te hebben!:p

  Liefs

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ben eigenlijk nog nooit bij Primark gaan shoppen. Al ga ik volgende maand naar Londen *winkwink*

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke aankopen! Vooral het jurkje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel leuk jurkje! Zelf ben ik nog nooit bij Primark geweest, echt erg eigenlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke aankopen, ik heb ook nog nooit de Primark bezocht :((
  Maar ik ga dit toch eens op mijn planning zetten..
  Helaas hou ik er niet echt van urenlang te moet aanschuiven.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Erg mooi kleedje, de riem met het strikje vind ik er ook perfect bij passen.
  Zou je eens een tutorial kunnen maken die messy vs nette knot met de bun? Ik ben wel benieuwd naar beiden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah, da's nog wel eens een idee! Ik schrijf het op voor een volgend filmpje!

   Verwijderen
 10. In Luik ben ik nog niet geweest. Die van Londen is ook de moeite hoor ! Mooi kleedje en blouse !

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dat jurkje is erg cute! PS: wie is de winnaar van je Essie winactie?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die heb ik hier al genoemd: http://www.beautyloves.be/2013/02/my-sweet-valentine-parfums.html - onderaan!

   Verwijderen
 12. Hier ook nog nooit in de Primark geweest maar ik weet niet of het iets voor mij is omdat de maten mss wat groot vallen? Ik vind je aankopen wel heel leuk trouwens, het kleedje is echt heel leuk en de blouse is leuk en fel ^^

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De maten vallen vrij normaal, heb ik de indruk. Ik heb in elk geval geen kleinere of grotere maat dan anders moeten nemen!

   Verwijderen
 13. Idem hier! Nog nooit binnengeweest. Liep er vorige week in Londen weer langs, maar op de een of andere manier trekt de winkel me niet zo. Ook al vind ik dat je er een erg mooi jurkje kocht!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er loopt natuurlijk veel jong volk rond ;) En het is een heel andere shoppingervaring dan ik gewend ben, maar de truc is om het langs je heen te laten glijden :D

   Verwijderen
 14. Mooi jurkje! Ik ga morgen sinds een jaar weer eens naar de Primark dus ik ben benieuwd. Het is echt zo'n winkel waar ik maar eens per jaar naartoe ga, maar ik heb nu wel de hoop leuke dingen te vinden, dus hopelijk word ik niet teleurgesteld.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. mooie spulletjes heb je gekocht ^^

  ik ben 1 keer naar de primark in luik geweest en ik kocht er enkel een pyama :)

  off topic: gisteren heb ik in de planet parfum geroken aan classique, dat parfum van jean paul gaultier dat jij zo lekker vind. je had me er nieuwsgierig naar gemaakt, maar ik vond hem niet zo lekker ruiken ;) er waren van dat parfum maar liefst 3 verschillende cadeauboxen te koop met telkens een andere inhoud uiteraard. die heb ik dus ook maar aan me voorbij laten gaan :) verder kocht ik er die lotion van clinique voor huidtype nummer 2. die vernieuwde versie waarover we het eerder hadden, weet je nog? verder nog enkele spullen van clinique en een liquid sand lakje van opi. dat vertel ik er voor de volledigheid maar even bij :)

  doei!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, de pyjama's zijn daar wel populair :)

   Tsja, ik neem het je niet kwalijk :) Parfum is zo persoonlijk, je kan enkel zeggen wat voor jou werkt en dan is het een kwestie van smaak.

   Verwijderen
 16. Ik ga meestal naar Rotterdam, dat is best een grote Primark. Ik vind het kleedje echt supermooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. MM schoon kleedje zijn die aankoopjes in luik gedaan?

  lies melanie

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik ben nog nooit naar de Primark gegaan; ik ben zo'n moeilijke shopper dus ik vind het dan wat zonde om naar Luik te gaan zonder effectief iets leuks te vinden. Het kleedje vind ik wel heel cute!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. heel mooie jurk! schattig met dat riempje en met je donut zal je zoveel plezier hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. I love, love, LOVE that dress! So cute! I can totally see the color of the top working for you too!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Leuke aankopen! Ik ben nog nooit naar Primark geweest. Jouw kleedje is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Oh, het kleedje, en die strikjes riem <3, vind ik supermooi!!
  Benieuwd ook om het shirtje aan te zien!!
  Ik wil er ook eens naartoe!!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Primark , Mediacité in Luik, .. been there, done it & never again :)

  Ver-schrik-kelijke shop ervaring .. was een zaterdag , alles lag overhoop (en vooral op de grond!)..Vééééél volk.. ben dan toch meer een voorstander van kwaliteit boven kwantiteit vrees ik ! :)
  Maar dat gezegd, je shirt ziet er wel leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ah Primark... Waarom ben je zo ver weg! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Leuk stukje, vooral het strikjes riempje is vet :)
  Je hele blog ziet er trouwens super leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig