28 oktober 2013

EVENT: Dior Golden Winter


Ik ging dus niet enkel naar Brussel om te shoppen, dat laatste was vooral collateral damage een fijne bijkomstigheid. Ik had een afspraak aan de Dior-stand in de Inno om de kersverse wintercollectie te bekijken en te betasten. Ik kijk trouwens al keihard uit naar het moment dat de Inno in Hasselt opent. Ik liep er zaterdag nog langs en ze zijn al druk bezig met de grove verbouwingswerken. Nog even aftellen tot 2015...


Golden Winter heet hij, de kerstcollectie van Dior, en er zitten toch wel pareltjes tussen. Ik had het niet verwacht, afgaande op de beelden die ik vooraf op het internet vond, maar in het echt zijn er toch heel wat producten die mij aangesproken hebben. Niet alle producten zijn overal te krijgen, trouwens. De gehele collectie is te vinden bij Inno, slechts een deel van de collectie bij andere parfumerieën.


Roze en goud zijn de twee kernkleuren van de collectie. Golden Winter neemt ons mee naar een kerstavond in het met goud overladen Versailles. De verpakkingen zijn helemaal afgestemd op de gouden decadentie, ze zijn lekker zwaar en luxueus en regelmatig zie je een gouden accent in de make-up terugkomen. Roze heeft dan weer de overhand in de make-up zoals in de nagellak, de lipsticks, lipgloss en de blush.



Het luxueuze Diorific Pourdre Compacte bevat de Illuminatrice Parfumée (€ 74,00 - exclusief bij Inno), een superfijn glanzend poeder met miniscule gouddeeltjes in roze of geelgoud. Het ruikt subtiel naar J'Adore, dus dit is echt wel een supermusthave product.


Golden Winter heeft enkel gewone nagellakken, maar heeft ook een Diorific Duo Manucure Bijou (€ 41,00 - exclusief bij Inno). Dit duo geeft je nagels een accent met hele kleine ronde pareltjes. Het is veel fijner dan de caviar nails die ik tot nu toe gezien en geprobeerd heb en geeft dus een heel ander effect. Het zijn dus wel caviar nails, maar Dior maakt er een heel eigen en verfijnde versie van met een fluweelzacht effect.



Ik liet mijn nagels lakken met Minuit (€ 27,00), een van de limited edition Diorific Vernis. In het flesje zie je een donkerpaarse nagellak met rode shimmer. Op mijn nagels lijk hij wel iets meer donker en diepbordeaux, maar het blijft een supermooie nagellak. De fijne rode shimmer zie je niet altijd even duidelijk terug, maar in de zon weerkaatst onmiddellijk het licht. Dit zijn trouwens twee laagjes Minuit en een laagje top coat. Twee lagen is wel een must: de eerste is nog niet zo diep van kleur en een beetje streperig, de tweede laag maakt (gelukkig) onmiddellijk alles goed.





Zes Diorific lipsticks (€ 38,00) deze keer, elk in een prachtige, zware huls. Ik weet dat de visagiste een van de kleuren op mijn lippen heeft gebruikt. Helaas (er was zóveel te zien!) is het mijn ontgaan welke ze koos. Maar als je van langhoudende roze lipstick houdt, vind je hier zeker en vast je gading in.



Er zijn ook drie mooie oogschaduwpaletjes: de meest compacte is Rosewood Glow (€ 47,00 - exclusief bij Inno), een palet met twee paarsige tinten en een donkere kleur. De twee andere paletten zijn quints, Golden Flower en Golden Snow (€ 58,00). Ik kreeg een touch up met Golden Snow, het palet dat ik zelf ook zou gekozen hebben omdat het net iets koelere kleuren bevat dan Golden Flower.

Nu ik met de producten heb kunnen spelen, vind ik Golden Winter eigenlijk weer een heel fijne kerstcollectie. Eentje die je moeiteloos kan adapteren naar de rest van het jaar, maar ook een collectie die je weet te betoveren met haar feestelijke verpakkingen en dus perfect past in de komende eindejaarsperiode.

Ik kreeg tot slot nog een geurinitiatie in de wondere wereld van J'Adore, maar het resultaat daarvan houd ik voor een volgend artikel. Als je mij al een beetje kent, weet je wel dat ik van vrouwelijke, iets zwaardere geuren houd, dus waarschijnlijk kan je wel al raden welke J'Adore-versie mijn favoriet was.

Wat vinden jullie van Dior Golden Winter?
Share:

16 opmerkingen

  1. Amai, het ziet er allemaal prachtig uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De verpakkingen zijn prachtig! Maar in alle eerlijkheid: de producten zelf zijn toch eerder basic? Ik bedoel maar: ik krijg niet het gevoelg van 'wauw, wat een prachtige, ongeziene kleur!' Of heb ik het echt helemaal mis?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik denk dat 95% van de mensen eerder basic of niet al te uitgesproken kleuren wilt en dit soort kleuren juist apprecieert. Ik bedoel, als je knalgroene oogschaduw gaat verkopen, dat gaat niet aanslaan :)

      Verwijderen
  3. Minuit komt zeker en vast op de wishlist te staan !

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Komt de Inno terug naar hasselt! Dat is leuk! Vroeger was er een Inno waar nu de Wibra is (enfin daar toch ergens als ik mij goed herinner) maar die werd gesloten. Nu dus weer opnieuw! Cool! Waar precies?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De Inno komt waar hij vroeger ook was: in het pand van de Go Sport. Ze zijn nu vanalles aan het afbreken, denk dat het echt een ferme winkel wordt. Maar het duurt dus nog eventjes :)

      Verwijderen
  5. Volgens mij heeft iedereen Minuit gekozen!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een pracht collectie! Hier is er trouwens nog eentje die enorm uitkijkt naar de INNO in Hasselt :D

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Echt een prachtige collectie hé! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een prachtige foto's. Maar de producten zijn dan ook heel erg fotogeniek :)

    Er zitten zeer mooie make-upjes in deze collectie <3

    ^^

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wauw, de lipstick op de press foto is gorgeoussss !

    BeantwoordenVerwijderen
  10. wauw, prachtige foto's.! mooie collectie xx

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig