26 oktober 2013

SHOPLOG: Le Classique, Essie & Remington


Gisterennamiddag begon mijn verlof en is dat niet hét perfecte excuus om eens te shoppen? 

Ik werd verwacht in Brussel voor de voorstelling van de Dior kerstcollectie (daarover later uiteraard meer!) en onderweg naar het station stopte ik bij de elektrozaak voor een nieuwe haardroger. Als je mij volgt op Twitter, weet je intussen wel dat ik afgelopen week wat problemen had met mijn oude haardroger. Tijdens het drogen viel hij gewoon uit (en dat op het meest ongelegen moment!), dus ik vermoed dat het een soort van oververhitting of kortsluiting was. Dat gebeurde een aantal keer en toen vertrouwde ik het zaakje niet meer. Iets met haar in de fik en geen risico's willen nemen.


Omdat ik zo tevreden was van mijn Remington krul- en stijltang, besloot ik daar mijn heil in te zoeken. Ik had vooraf al wat research gedaan en deze Remington AC 5000 kreeg best goede reviews. Hij ziet er mooi en sleek uit, maar ligt ook erg goed in de hand, heeft een goede grip en je kan de knopjes gemakkelijk bedienen. Mijn vriend testte hem deze morgen al uit, ik ga er morgen mee aan de slag.


Op het station kocht ik de Feeling en tot mijn grote vreugde zat daar een bon in voor 20% korting op bepaalde parfums bij Planet Parfum. Gaultiers Le Classique is nu al jaren een van mijn signature scents en 20% korting is mooi meegenomen. Mijn huidige flesje is bijna leeg, dus ik zou tegen december sowieso een nieuwe moeten kopen. Meestal probeer ik te wachten tot de kerstpakketten er zijn, want dan krijg je er een extraatje bij, maar ik kon deze korting niet laten liggen. Enkel op de 100 ml-versie van Le Classique trouwens, maar dan koop je hem bijna voor dezelfde prijs als de 50 ml. Niet slecht, toch?


Bij Di kocht ik nog een back-up van de Barbara Hofmann kwastenreiniger en ging ik toch overstag voor Essie Fiji. Ik stond al een aantal keer voor het Essie-schap, te twijfelen over Fiji. Zou ik of zou ik niet? Maar aangezien deze kleur mij toch blijft aanspreken, vond ik dat het tijd was dat Fiji mijn nagellakstash zou vervoegen.

Jullie nog wat leuks geshopt?
Share:

13 opmerkingen

 1. Ik heb ook een Remington haardroger en ben daar heel tevreden van !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Le classique blijft een oude bekende, heerlijke geur die blijft!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. een oogschaduw palette en een lipstick :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De haardrooger wil ik ook wel! Helemaal zwart staat mooi :)

  Love, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel fijne aankopen! Fiji is één van mijn persoonlijke Essie-favorieten <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fiji wil ik zo graag, maar bij ons verkopen ze hem nergens :(

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat parfum heb ik vroeger ook nog gedragen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat Essie lakje ziet er mooi uit van kleur :-) En dat parfum klinkt wel goed, alleen vind ik die JP Gaultier flesjes nooit mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb ook zo'n kwastenreiniger gekocht, ga het zo testen :) En damn.. Fiji lijkt me ook wel wat voor mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hihi, werd het weer tijd om een nieuw flesje van Le classique te kopen? Ik zie eigenlijk het hele jaar door pakketten staan in de parfumerie met deze geur erin (meerdere versies zelfs) en enkele leuke extraatjes erbij :)

  Ja, ik heb nog wel leuke spullen geshopt de laatste tijd. Zo kocht ik o.a. 3 nieuwe handtassen. De eerste 2 (Michael Kors en Furla) bij Maasmechelen Village en de derde (Guess) bij Fashion Point in Maasmechelen. Verder nog laarzen, een portefeuille en kleding. Ik kan dus weer een tijdje verder ;D

  Voorts kocht ik afgelopen vrijdag de Estee Lauder Idéalist dual action refinishing treatment. Ik heb er gisteren nog wat over opgezocht op Google en toen kwam ik ook bij je blog uit. Ik zag toen dat jij ook al eens een artikel over dat product schreef :)

  Ik hoop stiekem dat je, nu je verlof hebt, nog eens een extra filmpje kan opnemen.

  Doei ^^

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig