29 oktober 2013

Essie Fiji

Essie Fiji

Essie Fiji is zo een kleurtje dat je erg vaak ziet voorbijkomen. Althans, ik merk dat Fiji best wel populair is in het segment van de creamy pale pink nagellak. Ik heb dan ook een keer of drie voor het Essie-schap gestaan en elke keer getwijfeld over Fiji. Zou ik hem kopen, of toch maar niet? Zou hij te licht zijn, of net perfect?

Maar vrijdag dacht ik: foert, ik koop hem! En daar heb ik dus helemaal geen spijt van gehad, want Fiji heerst inderdaad als koningin van de crèmige bleekroze nagellak. Echt wel perfect en heel erg mooi op de nagels.

Essie Fiji

Essie Fiji

Bij bleke kleuren heb ik altijd een beetje schrik dat ze niet dekkend genoeg zullen zijn, maar Fiji dekt heel goed met twee laagjes. Die tweede laag is wel een must, want de eerste was bij mij nogal streperig (niet abnormaal bij lichte pastellakjes).

Essie Fiji

En zo wint Essie meer en meer terrein in mijn nagellakstash. Ik denk zelfs dat ik het merk als een van mijn topfavorieten mag rekenen (Dior nagellak uitgezonderd, want dat merk heeft dé beste kwast ever. Essie komt dus op nummer twee).

Essie Fiji - € 10,99 bij Di en Kruidvat
Share:

18 opmerkingen

 1. Hij dekt heel mooi voor zo'n lichte kleur, want dat is toch echt moeilijk te vinden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dekt inderdaad goed voor zo'n licht kleurtje te zijn. Veel plezier met je nieuwe aanwinst!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi,maar ik weet niet of ik het wel "winters" genoeg vind.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi kleurtjes! Misschien net iets minder geschikt als winterkleur, maar zonder twijfel een klassieke kleur waar je weinig mee kan fout doen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. OOO now this is a great nude nail polish! I am always a little skeptical as well, as some are just so streaky and sheer. This one looks PERFECT with two coats!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er heel mooi uit! En dat met maar 2 laagjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi! En mja, twee laagjes, da's toch het minimum voor zo een bleek lakje eh. Maar het eindresultaat bevalt me echt enorm.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtige kleur. Ik denk dat elk lakje wel 2 laagjes nodig heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Fiji kende ik nog niet. Wel erg mooi ! Essie begint ook meer en meer mijn stash over te nemen :).

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Prachtig!!!!! Ik hoop deze ook ooit te kunnen bemachtigen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Erg mooie kleur!
  Misschien meer iets voor de lente en zomer dan voor de herfst.
  Essie heeft altijd wel mooie kleuren.

  Susan x
  www.ishootlovee.com

  BeantwoordenVerwijderen
 12. het resultaat ziet er op je nagels mooier uit dan ik verwacht had. hij dekt goed in 2 laagjes :)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig