6 oktober 2015

Estée Lauder Modern Muse Le Rouge

Estée Lauder Modern Muse Le Rouge

Be daring. Be an inspiration - in 't kort de missie van de nieuwe Estée Lauder Modern Muse Le Rouge, een eau de parfum dat helemaal gaat voor een flinke portie glamour met a touch of red.

Het is geen geheim dat ik een absolute voorliefde heb voor vrouwelijke, sexy parfums. Ik schuw daarbij de extra sprits niet en laat me graag inspireren door mijn parfum van de dag. De juiste geur kan me nét dat meer zelfvertrouwen geven om er helemaal te staan: date night? Check? Knopen doorhakken op het werk? Check! Fancy blog event? Check!

Le Rouge is de meer gedurfde variant van de originele Modern Muse die haar signature kleur - rood, uiteraard! - graag in de verf zet. Het is een eenvoudige manier om rood te dragen, zonder per se met rode lippen of rode hakken de deur uit te gaan. Het parfum is wat dieper van kleur en ook het strikje op de classy flacon kreeg voor de gelegenheid een rode lak.

En toch is dit geen moeilijk draagbare, onbereikbare of ontembare geur. Modern Muse Le Rouge dweept met fruitige, bloemige en oriëntaalse toetsen door middel van twee contrasterende akkoorden: een fruitig rozenakkoord in de top- en hartnoten en een fluwelige crème als basis. Le Rouge opent met een sappige, fruitige toets - cassis en framboos - geflankeerd door een levendige, kruidige toets van roze peper en saffraan. Het gaat dan over naar een rijk, bloemig hart van Bulgaarse roos en meiroos. Het fluweel zit hem in de basis: Malagassische vanille gaat er samen met aromatische ambrette en aardse vetiver en patchouli, maar krijgt ook wat bloemige verlichting met jasmijn en magnolia.

De rijke basis maakt hem op mijn huid ook lang merkbaar en ik draag Le Rouge een hele dag met me mee. Die touch of red? Yes, please!

Estée Lauder Modern Muse Le Rouge eau de parfum - 30 / 50 / 100 ml voor € 55,87 / 76,56 / 103,43
Estée Lauder Modern Muse Le Rouge Shimmering Body Lotion - 200 ml voor € 43,46
Verkrijgbaar bij de parfumerie en op esteelauder.be
Share:

2 opmerkingen

  1. Voor mij is dit de lekkerste Modern Muse tot nu toe!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze moet ik dus dringend eens gaan ruiken! Ik hou enorm van fruitige geuren!

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig