5 oktober 2015

Dove DermaSpa

Dove DermaSpa

Dove heeft het goed begrepen: tussen alle gekte door zijn we vaak op zoek naar een beetje kwalitatieve me-time om ons beter te doen voelen en daar hebben we niet steeds uren de tijd voor. Dove DermaSpa staat voor een betaalbare luxe, het gevoel van een home-spa-moment, fijne texturen en heerlijke geuren. Het zijn kleine gebaren die je beter doen voelen en waarmee je het aangename aan het verzorgende kan koppelen.

Om DermaSpa voor iedereen toegankelijk te maken, werd er gewerkt met vier collecties - elk met eigen kenmerken, geuren en texturen. Overal zitten de zogenaamde Cell-Moisturisers in, waarmee Dove je huidbarrière helpt versterken en beschermen.

De Goodness³ Silky Body Oil zit in een ranke flacon met cleane, witte dop. De goudgele olie is wat dikker van structuur en blijft zijn kleur behouden tot je hem uitsmeert. Uiterst geschikt voor een droge huid, die hiermee direct wordt gevoed en er iets meer geëgaliseerd uitziet. Hoewel de olie direct intrekt, krijgt je huid toch een instant gezonde glow met een overwegend warm parfum van romige vanille, rijpe kokos, muskus, frisse citrus, verkwikkende gember, appel en een verfijnd boeket van fresia en frangipani.

De Summer Revived is een Dove-klassieker in een nieuw jasje. Een jasje dat ik wel kan pruimen, want met deze tube is het net ietsje gemakkelijker te gebruiken en te doseren. Dit is een body lotion en zelfbruiner in een, wat het uiterst eenvoudig maakt om je huid een dagelijkse dosis zon en zomer toe te dienen. Dit is zo'n product dat op zeer veel goedkeuring kan rekenen, net omwille van het gebruiksgemak. Toegegeven, je moet wel blijven smeren als je iets van verschil wilt blijven zien, maar dat heb je met alle types zelfbruiners - het effect is nu eenmaal niet blijvend en slijt af door te douchen. Summer Revived is er in twee varianten: eentje voor de lichte tot gemiddelde huid en eentje voor de gemiddelde tot donkere huid. Zeker het proberen waard!

Dove Goodness³ Silky Body Oil - 150 ml voor € 9,99
Dove Summer Revived - 200 ml voor € 7,99
Share:

4 opmerkingen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig