9 juni 2016

Get ready with me: Marc Jacobs, Givenchy, W7 & Make Up Revolution


Het was al lang geleden dat ik nog eens een zogenaamde get ready with me deed en het werd er deze keer een met een mix van high end nieuwigheden en budgetvriendelijke paletjes. Sommige producten kregen hiermee hun eerste try-out, dus krijg je er mijn eerste indrukken bij.

Van de Marc Jacobs Under(cover) Perfecting Coconut Face Primer en de Re(marc)able Full Coverage Foundation Concentrate stond er begin deze week nog een review online. Het leek me leuk om met dezelfde producten te werken in het filmpje, zodat je de foundation eens in actie kan zien.


Maar dat was natuurlijk niet alles. Om mijn concealer te setten, waagde ik mij aan het W7 Banana Dreams Loose Powder - genoemd als dupe van hét Ben Nye Banana Powder en de naam spreekt voor zich. De gele ondertoon werkt wonderwel ook voor mijn lichtere huid, al kreeg ik er geen spectaculair highlightend effect van. Misschien ben ik daar net wat te licht voor - of had ik gewoon een veel dikkere laag van het poeder moeten 'baken'? De rest van mijn gezicht kreeg een laagje van de mooie limited edition Givenchy Prisme Libre Couture in Taffetas Beige.

Het W7 Colour Me Buff ooschaduwpalet is dan weer een dupe van het Urban Decay Basics 2 palet, tot en met het tinnen omhulsel toe. Mooie kleuren, een mix van vooral shimmers met enkele matte kleuren en een deftige pigmentatie die zich nog goed laten blenden.

Mijn bronzer, blush en highlighter komen allemaal uit hetzelfde palet, Makeup Revolution Ultra Blush Palette in Golden Sugar. Een mooie samenstelling, vind ik zelf! Je krijgt acht pannetjes, waarvan eentje voor mij een pure highlighter is, vijf dienst doen als blush en er twee als bronzer in aanmerking komen. Erg mooi, goed gepigmenteerd en dat glansje doet het hem wel bij mij. Makeup Revolution koop je sinds kort gewoon in de winkel en wel exclusief bij Di!

Uit de limited edition W7 Cool Pastels for London-collectie komt de lichtroze lipstick in Tear Drop - mooi pigment en fijne creamy textuur, maar alsnog wat té lichtroze naar mijn goesting. Ik mengde hem dan ook met een mini van de Marc Jacobs lipstick in Kiss Kiss Bang Bang.

Van de paletjes én de Charlotte Tilbury Legendary Lashes mascara heb ik telkens nog aparte (swatch) foto's getrokken, dus daar probeer ik zo snel mogelijk nog de artikels en info van online te zetten!

W7 Colour Me Buff palet - € 8,95
W7 Banana Dreams Loose Powder - € 5,95 
W7 Cool Pastels lipstick - € 2,95 via w7cosmetica.nl
Givenchy Prisme Libre Couture in Taffetas Beige - 12 g voor € 52,54

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

2 opmerkingen

  1. Wat is die blust-palette van Revolution toch ook prachtig! En die bronzer is inderdaad mooi gepigmenteerd.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Helemaal mee eens, is echt erg mooi! En best betaalbaar, vind het een aanwinst voor Di.

      Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig