10 juni 2016

Givenchy Prisme Libre Couture

Givenchy Prisme Libre Couture Taffetas Beige

Laten we even collectief in katzwijm vallen voor deze mooie limited edition - hello, pretty! Deze Givenchy Prisme Libre Edition Couture kwam net op tijd, want mijn favoriete Givenchy Poudre Première was nét op.

Givenchy Prisme Libre Couture Taffetas Beige

De couturelook van Givenchy beauty hult zich dit jaar in een elegant jasje van magnoliabloesems op een strakke achtergrond in zwart leder. Heel representatief voor de dualiteit waarmee Givenchy zich kenmerkt: romantisch enerzijds, rock 'n roll anderzijds. Niet alleen Prisme Libre, maar ook twee kleuren van Le Rouge werden ermee bekleed.

Na twee jaar dikke liefde met het Givenchy Poudre Première poeder was ik zeer benieuwd naar het Prisme Libre zusje. Onderhuids borrelden er hoge verwachtingen op maar ze werden gelukkig zonder al te veel omwegen ingelost!

Het grote verschil met het Poudre Première is dat het Prisme Libre uit vier verschillende poeders bestaat, in plaats van een transparant, universeel poeder. De complementaire kleuren werken eigenlijk als een soort van subtiele correcting shades om samen in perfecte harmonie de teint te egaliseren en je huid nog net iets meer te perfectioneren.

Elk van de vier Givenchy G's dient dus als zeefje voor het onderliggende poeder. Door de poederdons dan al deppend over je gezicht aan te brengen, krijg je een perfecte satijnmatte finish: mat, maar toch met een soort van luminositeit die je huid laat opleven. Het poederdonsje kan je trouwens gewoon wassen, net als je kwasten. Voor wie wil, zijn er zelfs reservedonsjes te koop, zag ik net op de website van Ici Paris XL.

Prisme Libre Couture is er in twee kleuren: een lichtere Mousseline Pastel en deze Taffetas Beige, met een mix van beige, abrikoos en geel voor de nodige healthy glow. Mijn huid krijgt er een ietsiepietsie warmte van, de make-up wordt mooi geset en blijft goed zitten en ik herken die geweldige satijnfinish waar ik al van het Poudre Première zo dol op was. Bij het Prisme Libre moet je je wel tevreden stellen met 12 gram inhoud, daar waar je bij het Poudre Première een zeer royale 16 gram krijgt. Een klein euvel voor de liefhebber van Givenchy's limited edition verpakkingen!

Givenchy Prisme Libre Couture limited edition in 1 Mousseline Pastel of 2 Taffetas Beige - 4 x 3 g voor € 

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

2 opmerkingen

  1. De verpakking is eeeecht wel super pretty. Interessant dat je vier aparte kleurtjes heb.

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig