1 januari 2010

DIOR IRIDESCENT SMOKY CRYSTAL

Dit quintet van Dior hoort bij hun feestcollectie van 2009. Bij het palet komt er een korte beschrijving:
Het mythische 5 kleurenpalet, een echt cultpalet voor kleurenpassionata's, heeft nu een ongekende glans voor een schitterend verleidelijke oogopslag. Extreem zacht, uitzonderlijke glans, een vernieuwend poeder, ontstaan uit de Wet Reflect technologie. Deze magische technologie maakt het mogelijk om in de zeer fijne micro-poeders een ongelooflijk hoge concentratie vochtig iriserende deeltjes met een ongekend glaseffect te verwerken. Resultaat: het voelt ongelooflijk zacht aan en hecht zich perfect aan de huid. De dekking is variabel, de glans heeft de intensiteit van metaal, de oogopslag is stralend en zindert van sensualiteit.
Dat klinkt al veelbelovend!

Er wordt ook wat gebruiksadvies gegeven over hoe welke oogschaduw te gebruiken, zowel in tekst als in tekening.

De verpakking is echt wel overweldigend: het palet zit in een suède draagtasje en het palet zelf zit in een glanzende, donkerblauwe doos met Dior in zilveren letters. Het is een iets zwaarder, stevig doosje, dus je voelt al dat dit kwaliteit is. Binnenin heb je een grote spiegel die het handig maakt om dit palet mee te nemen.Maar het belangrijkste zit natuurlijk vanbinnen, want hoe mooi een verpakking ook is, het product zelf moet ook aan de verwachtingen voldoen.Eerst en vooral enkele swatches. Deze zijn droog aangebracht op mijn huid, zonder basis. De oogschaduw zelf voelt erg fluweelzacht aan en is gemakkelijk aan te brengen. Er zit shimmer in elk kleurtje van dit palet, maar het is geen overweldigende glitter, dus ik vind het best draagbaar, zeker voor het weekend of een feestje.Hoe werkt het nu echt, eens het aangebracht is? Ik heb dit paletje gebruikt op oudjaar, lees: feestje, dansen, warm, late uurtjes. Op de foto zijn de verschillende kleurschakeringen precies minder goed te zien dan in persoon. Ik vond dat ik er een mooie smoky look mee kon maken.En het goede nieuws is: het heeft echt de hele nacht perfect gezeten! Ik denk dat ik dit palet nog zeer vaak zal gebruiken - love it!
Share:

6 opmerkingen

 1. Wauw! Wat een prachtig palette, en wat een geweldige look! Echt heel mooi! De centjes vast helemaal waard (ik denk dat ie wel 30/40 euro was?)

  Kus Kus Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Martine: Bedankt! Maar ik heb deze van mijn vriendinnen gekregen voor mijn verjaardag, dus ik weet niet zeker hoeveel hij gekost heeft. Ik vermoed wel dat het rond die prijsklasse ligt. Niet iets wat ik direct voor mezelf zou kopen, maar wel helemaal super om te krijgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik denk rond de €45 idd :) ze zijn duur maar wel prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En als we het dan toch over prijzen hebben: 43 euro (bij Ici Paris XL).

  Beate

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig