3 januari 2010

SOLDEN!

De eerste dag van de solden viel dit jaar op 2 januari, gezien 3 januari (wettelijk begin van de solden) op een zondag valt. En ook dit jaar stonden Beate en ik klaar! :-D

Eerst ging het richting Maasmechelen Village, want korting op de outletprijzen, daar houden wij van! Ik heb daar maar een ding gekocht: een tuniek in de Talking French. Voor de rest kon de Liu-Jo mij ook wel bekoren, maar dat bleef, zelfs met korting, nog prijzig. Jammer!


Omdat we dan nog niet genoeg geshopt hadden, ging het richting Hasselt. Ook daar heb ik iets in de Talking French gekocht, nl. een zogenaamde pencil skirt. Het ziet er op de kapstok misschien een beetje oubollig uit, maar in het echt is het véél mooier!


In de Queens kocht ik nog een kleedje van Vila: donkerpaars en met tule; ik kan niet wachten om dit aan te doen!


Mijn laatste aankoop was niet in de solden, maar ik had nu eenmaal een nieuwe fond de teint nodig. Ik heb in de Ici Paris XL gevraagd naar een fond de teint die lang houdt en die ook geschikt is voor een normaal-gemengde huid. De verkoopster heeft mij dan een paar producten laten testen, waarvan de kleur van deze het beste overeenkwam met mijn huidskleur: Helena Rubinstein Spectactular foundation in 23 Biscuit. Het heeft een handig pompsysteempje, wat ik wat gemakkelijker en hygiënischer vind dan een tube, wat ik tot nu toe gebruikte. Het belooft een 12-hour extra wear and comfort foundation te zijn met een anti-dull complexion dit niet transfereert naar je kleding. Ben benieuwd!

Share:

4 opmerkingen

 1. Ik heb er een opengelopen blaar aan over gehouden. Dus dat aan de bioscoop van 'Let's slow down' was echt niet overdreven. :)

  B.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh! Auch, dat is niet zo leuk... Je had die Compeed toch moeten aannemen! Maar het was wel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha! Spectular! Als sinds jaar en dag mijne fond, zie! Oh, mah die is goed, zenne!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Tritsbits: Ik heb hem al twee dagen gebruikt en ben er ook al zeer content van! Goed spul!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig