12 januari 2010

DIOR KOHL VERSUS GOSH VELVET TOUCH

Soms is de prijs en de naam van een product geen aanwijzing voor de kwaliteit ervan. Vandaag vergelijk ik mijn Dior kohlpotlood met het Gosh Velvet Touch potlood.

Het Dior kohlpotlood is bij aankoop vrij lang en wordt geleverd in een doosje, inclusief potloodscherper. Ik denk soms dat de prijs van dit potlood mee wordt bepaald door het feit dat je er een slijper bij krijgt. Van dit potlood heb ik nummer 099, de zwarte.Het Gosh Velvet Touch potlood is waterproof, iets kleiner, maar kost uiteindelijk ook veel minder. Van Gosh heb ik de kleur Hypnotic Grey. Ik ging eigenlijk voor een zwarte eyeliner, maar die was uitverkocht. Tweede keuze was dan de grijze, maar hij is zo donker, dat het eigenlijk wel zwart lijkt. Het verschil tussen grijs en zwart wordt pas duidelijk als je de twee naast elkaar swatcht.Voor ik de Gosh eyeliner had, dacht ik dat ik met Dior een echt goed oogpotlood had. Was ik mis! De eyeliner van Gosh is veel dieper en donkerder van kleur en vooral: smeert véél beter! Als ik het  Dior-potlood aan mijn ogen gebruik, moet ik echt veel moeite doen om de kleur aan te brengen. Met Gosh glijdt de kleur er gewoon op en kan je de eyeliner nog eventueel een beetje "smudgen" naar eigen believen. Sinds ik de Gosh eyeliner ontdekt heb, blijft Dior aan de kant liggen.Hoewel je dus meer product krijgt bij Dior (langer potlood + slijper), vind ik het zijn prijs echt niet waard. Als er één eyeliner is die ik zou aanraden, dan is het de Gosh Velvet Touch eyeliner!
Share:

7 opmerkingen

 1. Allee, ik vind dat dat van Dior wel heel goed smeert.

  Nu ben ik ofcourse benieuwd naar dat van Gosh. Dat gaan weer kosten worden. :)

  En waarom kocht je dat van Gosh eigenlijk als je al een kohlpotlood had?

  Beate

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Awel, ik kocht Gosh omdat ik toen die show had met de dansles. Ik had erop geanticipeerd dat ik ook nog anderen moest schminken, en ik wilde niet mijn "goeie Dior" gebruiken op iedereen. Maar toen bleek dat ik Gosh beter vond!
  En het is cheap! Denk dat een potlood van Gosh 7-8 euro kost. En ze hebben ze in verschillende kleurtjes!
  Ik wil nog eens terug naar Maastricht - terug naar de Sephora!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I get it now.

  Jaaa, laten we gauw terug gaan! :)

  Beate

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een dagje Maastricht, dat zie ik ook wel zitten ;-).

  M.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh my gosh? Misschien eens het proberen waard, dan! Momenteel zit ik wel nog aan mijn Chanel (go figure) en heb ik nog een Estee Lauder exemplaar (not so good)... hmmz...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @ Beate en M: Wanneer zijn we weg?
  @ Trits: Haha, ik ben dan wel zo vrekkig dat ik die Dior eerst volledig wil gebruiken! Maar jij hebt nog wel een lange weg te gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hmm zeg maar :-)
  Misschien als het wat warmer wordt en we weer wat budget hebben na al onze solden aankopen van deze maand ;-).

  M. xx

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig