11 januari 2010

SOLDEN DEEL 2

Zaterdag trotseerden vriendje T. en ik het winterweer om nog wat om op koopjesjacht te gaan. Eigenlijk had de weerman gezegd niet buiten te gaan als je niet buiten moest zijn, maar ja... solden en moeten, dat gaat wel hand in hand :-)

De eerste drie dingen vond ik in een kleinere boetiek, waar alles -50% was. Ik kreeg de tip van Beate en M., met de boodschap dat ik daar mijn goesting wel zou vinden. Het was inderdaad wel helemaal mijn smaak, maar buiten de solden zou ik er niet zo snel iets kopen.

Ik kocht er een mohair jurkje samen met een onderjurkje (aangezien het mohair een beetje doorzichtig is). De verkoopster gaf me het onderjurkje op weg naar de paskamer, en maar goed dat ze het deed, anders was ik naar de spiegel gelopen terwijl heel de winkel mijn ondergoed kon zien :-D


Verder vond ik er een zilverkleurig golfje met fijne pareltjes, een leuk detail.De andere koopjes komen van een grotere vrijetijdswinkel en zijn basisstukken van de EDC-lijn van Esprit.Ik denk dat het nu wel afgelopen is met shoppen. Ik zocht eigenlijk vooral draagbare kleedjes (dus ook voor het werk en het weekend, niet alleen om te feesten), maar als ik aan het shoppen ben, kom ik nu eenmaal andere dingen tegen :-)

Welke zijn jullie soldenaankopen?
Share:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig