21 januari 2010

MAC PHOTO REALISM

Het MAC Photo Realism quad maakt deel uit van de Makeup Art Cosmetics Collection uit 2009. Ik had dit paletje toen laten meenemen uit New York. Het zijn allemaal groenige kleuren: Photorealism (linksonder), Fresh Approach (linksboven), Image Maker (rechtsonder) en Grey Range (rechtsboven).Ik vind dit een zeer bruikbaar en handig palet, je kan heel neutraal gaan, maar ook vrij donker en smokey. Ik lees her en der op het web dat de kleuren vrij licht zijn en weinig pigment bevatten. Nochtans heb ik daar weinig last van. Onlangs heb ik een donkere paintpot als basis gebruikt (Delft) en dat bracht de kleuren echt goed naar voren.


Share:

2 opmerkingen

  1. Jandorie. En dat net nu mijn bankrekening me liet weten dat ik gèèn oogschaduw meer mag kopen :-s

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig