26 januari 2010

USED & REPURCHASED

Used & repurchased: een artikeltje over een product dat ik volledig heb gebruikt en gewoon opnieuw gekocht, omdat ik het goed vond!


Bourjois milde oogreinigingslotion met frist anti-kringeneffect. Ook geschikt voor gevoelige ogen en lenzendragers.

Dit is reeds het derde flesje dat ik koop van hetzelfde product. De gebruiksaanwijzing:
Milde oogreinigingslotion verrijkt met biologische groene thee. Plaats een doordrenkt watje op elk gesloten ooglid en laat inwerken. Overtollig product voorzichtig wegnemen.
Het is een flesje van 200 ml en is voor een schappelijke prijs te koop in het Kruidvat. Ik kocht het initieel vooral omdat er in verhouding tot de andere oogreinigingsproducten meer product in zat, en omdat het een goede prijs had. Voorheen heb ik al oogreiniging geprobeerd van Nivea, Diadermine, ...

Als je het product gebruikt zoals het staat voorgeschreven, dus het even laat inwerken, vind ik het erg goed werken. Het voelt ook fris aan, maar of het nu echt mijn kringen zal wegwerken, daar ben ik nog niet zo zeker van :-)
Share:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig