26 januari 2010

USED & REPLACED

Used & replaced: een artikel over een product dat ik recent heb opgebruikt, maar vervangen door een ander.

Used:


Estée Lauder Take It Away Gentle Cleansing Milk is een reinigingsmelk die geschikt is voor alle huidtypen en bevat 200 ml.

Het flesje stelt:
Massage gently onto skin. Rinse or tissue off. Follow with our Estée Lauder cleanser.
Ik kocht deze reinigingsmelk een hele tijd geleden. Zuinig is het dus zeker! Ik vind het ook erg handig dat er een pompje aan zit, zodat je eigenlijk vrij gemakkelijk kan doseren.

Het is een hele fijne melk, niet te dik, niet te lopend. De geur is niets bijzonders. Op zich is het zeker geen slechte reinigingsmelk. Maar... ik heb ook geen wauw-effect. En daarvoor is hij natuurlijk net iets te prijzig.

Replaced by:


Dus bij mijn laatste Kruidvat-trip kocht ik de Bourjois frisse reinigingsmelk:
Frisse reinigingsmelk voor gezicht en ogen verrijkt met komkommerextracten. Voor een perfect zuivere huid. Aanbrengen met behulp van een watje of direct op de vingers.
Hier zit zelfs 250 ml in en zoals je wel kan raden, is hij goedkoper dan de Estée Lauder-versie. Hij ruikt ook echt naar komkommer!

Ik moet de reiniger van Bourjois nog aan een test onderwerpen, want momenteel zit ik nog aan de laatste restjes van Estée Lauder - ik moet en zal daar de laatste druppel uit halen! :-D
Share:

2 opmerkingen

  1. Interessante tip! Ik heb me recentelijk bij de Kruidvatpromo die komkommerspullementen van Garnier allemaal aangeschaft (I love love looove komkommer, zo verkwikkend!) en ook die zijn echt niet slecht voor hun prijs! De tonic kende ik al van eens snel meegegritst om mee op reis te nemen en niet mijn overprijsde alternatief mee te moeten slepen, maar algemeen zijn ook die spullen echt niet slecht. Ben nu wel erg benieuwd naar Bourgois, seg! Een nieuwe vergelijkende studie!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @ Tritsbits: ik hou je op de hoogte! :-D Met Garnier ben ik niet zo bekend, heb daar ooit, vele jaren geleden, wel eens een crème van gehad. Herinner mij nog dat hij lichtgroen was van kleur :-)

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig