26 februari 2010

KOH AANKOOPJES

Vandaag stond ik in de parfumerie om eindelijk eens wat meer te weten te komen over de KOH-producten. Ik had al gelezen over hun befaamde glasvijl dus ik was geïntrigeerd! :-)

Uiteindelijk heb ik twee aankopen gedaan: de glasvijl en een flesje calcium nail whitener.

De KOH-glasvijlen bestaan er in verschillende formaten. Ze hebben zelfs een miniformaatje voor on the go, maar ik heb gekozen voor de volwaardige, grote versie, de Crystal Nail File:

Gescheurde en gespleten nagels kunnen worden voorkomen door regelmatig de nagels in vorm te vijlen. KOH Crystal Nail File vijlt uw nagels geleidelijk en zacht in vorm en sluit door haar fijne structuur de nagel perfect af. Door de fijne, maar sterke structuur van het glas is de vijl geschikt voor ieder nageltype, zeer hygiënisch in het gebruik en gaat zeker 10 keer langer mee dan een gewone vijl. Resultaat: mooie nagels zonder ontsierende oneffendheden.
Klinkt goed, niet? Ik heb hem in de Ici Paris XL gekocht voor 26,95 Euro.

Het tweede product is de Calcium Nail Whitener. Ik vroeg aan de verkoopster een nagelverzorgingsproduct dat het splijten van de nagels zou tegengaan. Ik legde haar uit de ik de Herôme-versie had geprobeerd, en dat die bij mijn laatste kuur eigenlijk niet veel resultaat had opgeleverd (in tegenstelling tot de vorige keren). Zij raadde me de Calcium Nail Whitener aan, omdat er calcium in zit ter versteviging van de nagels en omdat je ook een rozer nagelbed krijgt en wittere nagelranden.

De glossy lak biedt een directe oplossing voor verkleurde nagels. Het intensiveert de natuurlijke kleur van de nagel en het toegevoegde Calcium werkt verstevigend en zorgt voor een optimale flexibiliteit. De lak creëert het effect van een French Manicure, maar dan in maar een stap! Resultaat: direct stralende, witte nagelranden en een fris, roze nagelbed.
Voor dit flesje van 10 ml betaalde ik in de Ici Paris XL 21,95 Euro.

Nadien zag ik op de webshop van KOH dat ze ook speciale nagelhardende producten hebben, dus ik had wel zoiets van: bummer, dat mens heeft me iets verkeerds aangesmeerd! Maar ik ga de Calcium Nail Whitener een kans geven, misschien dat dit ook wel voldoende helpt. KOH is immers, zoals de verkoopster het zei, de Rolls Royce van de nagelverzorging, dus ik verwacht er dan ook wel een navenant resultaat van!
Share:

9 opmerkingen

 1. De glasvijl zou ik ook graag hebben maar is mij nu een beetje te duur

  BeantwoordenVerwijderen
 2. KOH is idd heel erg goed! Ik heb ook enkele producten van dit merk...
  Je zal er geen spijt van hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ snowwhiteglamour: Dit is de grote versie, er is ook een kleinere versie aan 19 euro. In verhouding tot de prijs was de grote dan weer voordeliger omdat je meer vijl kreeg voor de prijs. Maar het is idd niet goedkoop!
  @ Eva: Welke producten heb jij ervan?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gij hebt een dure hobby. :)

  Beate

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Beate: Nee, ik heb splijtende nagels :-( Erg vervelend!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb zo eens een KOH-dag bijgewoond bij Ici Paris XL en na afloop heb ik dan wat spulletjes gekocht. Ik heb de glasvijl, de handpeeling, nagelverharder, serum en iets voor velletjes te verwijderen. Ik heb nog niet alles geprobeerd maar wat ik al gebruikt heb is zeer goed! ;D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Whoohoow! Hier weet ik nu eens alles van, zie. KOH. Die Calcium White is echt wel fantastisch hoor; ik draag hem constant! De kleinere vijl was trouwens iets makkelijker geweest (de middengrote), die heeft een leuke punt waarmee je makkelijk kan bijvijlen... From my opinion that is. Overigens, in de Inno zijn die spullen wat goedkoper. Mijn zus doet momenteel het programma met de nagelverharder: als je graag weet hoe die meeviel, geef me een seintje k? :-)

  Lang leve KOH! Nu je nog bekeren tot het KenzoKi tijdperk, hihi :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb nu bijna alle spulletjes van Koh verzamelt en moet zeggen ze zijn fantastisch vooral de nagellak!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @ Eva: Amai, een KOH-dag, dat klinkt goed! En slecht voor mijn portemonnee :-)
  @ Trits: Zoals ge wel weet, is er in Limburg genen Inno. Een schande is dat. Ik wil uiteraard weten hoe de nagelverharder uitdraait! KenzoKi... daar heb ik ook al van gehoord. Iets van een marshmallowmasker enzo :-D
  @ Engel: Iedereen is zo positief over KOH! Ben blij dat ik me heb laten bekeren :-)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig