7 februari 2010

REVIEW HELENA RUBINSTEIN SPECTACULAR FOUNDATION

Een tijdje geleden kocht ik de Helena Rubinstein Spectacular foundation. Ik vroeg in de winkel om een foundation voor normale tot gemengde huid, die goed zou houden en bij voorkeur met een pompje.


De Spectacular belooft een langdurige houdbaarheid en een revitaliserend effect. Er zou geen transfer mogen zijn (ik haat het wanneer ik in een winkel een kledingstuk wil passen en de foundation van de vorige klant er helemaal over gesmeerd zit - gebruik dan een poeder om te fixeren, verdorie!), bevat SPF 10 en 30 ml inhoud. Ik heb zelf nummer 23, Biscuit, met een rozige ondertoon.

Het pompje werkt erg fijn, ik pomp meestal 1,5 tot 2 keer en breng het dan aan met een MAC 187. Het gaat ook met een platte foundationborstel, dat hangt gewoon af van je eigen voorkeur. Ik werk af met los poeder en jaja, zoals beloofd, nauwelijks tot geen transfer!

Op de website van Helena Rubinstein staat nog een applicatiefilmpje, maar dat is een heel andere techniek.

Ik ben erg tevreden over het gebruik, het aanbrengen, de houdbaarheid en de finish van deze foundation. Spectacular, indeed!
Share:

1 opmerking

  1. Zuslief heeft de nieuwe HR gekocht zie. Benieuwd wat die geeft :-)

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig