18 februari 2010

CLINIQUE TAKE THE DAY OFF MAKEUP REMOVER

Een tijdje geleden kreeg ik een miniflesje (50ml) van deze make-up remover in een setje. Ik ben erg onder de indruk!


Deze make-up remover is specifiek ontwikkeld voor langhoudende oog- en lipmake-up en waterproof mascara. Je moet het flesje schudden voor gebruik want de twee producten die erin zitten moeten gemengd worden. Het is meer een olieachtige remover, maar wel erg effectief en niet tè vettig.

Mijn oogschaduw gaat er met één veeg van af; de mascara heeft iets meer nodig maar verdwijnt ook erg gemakkelijk. Het is naar mijn aanvoelen een erg zachte manier om je oogmake-up te verwijderen. Voor een flesje van 125 ml zou je ongeveer 19 Euro moeten betalen. Dat is natuurlijk al niet meer goedkoop. Ik blijf dus bij mijn vertrouwde remover van Bourjois, puur voor de prijs! Mocht het goedkoper zijn, zou ik het wel overwegen...
Share:

3 opmerkingen

  1. Ik heb deze ook gehad maar vond hem iets te vettig, ik kreeg er prikkende ogen van...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @ Eva: Ik vond de vettigheid goed meevallen (heb al vettigere removers gekend). Maar hij zou zogezegd wel geschikt zijn voor gevoelige ogen. Jammer dat het bij jou niet werkte!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @PP: Ja, ik weet het... ik moet echt met veel dingen oppassen op m'n gezicht (heel gevoelig)

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig