18 februari 2010

USED & REPLACED

Used:

Deze week heb ik het laatste beetje geknepen uit dit tubetje: Swept Clean van Origins, een peeling. Er zit 100 ml in de tube, en je hebt slechts een klein beetje nodig per keer.


De gebruiksaanwijzing:


De laatste paar keer heb ik het eerst als een soort masker gebruikt, om het grondig te laten intrekken. Op dat moment begon mijn huid echt heel fris aan te voelen en te tintelen (op een goede manier) - dat was dus duidelijk de pepermunt! Na gebruik voelde mijn huid altijd erg zacht en zuiver aan. Eén nadeel: alle mini-bolletjes uit mijn wenkbrauwen en haarlijn krijgen :-)

Replaced by:

Een andere zwarte peeling: de Volcanic Ash Exfoliator van MAC!


De peeling van Origins was zeker niet slecht, maar ik vond hem niet meer (ook gekocht in de Estée Lauder Company Store). Ik ben benieuwd naar het resultaat van de Volcanic Ash! Heeft iemand hier al ervaring mee?
Share:

4 opmerkingen

 1. ben benieuwd wat je ervan vind :d ik gebruik het zelf niet zo vaak ben gelukkig gezegend met een goede huid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Tessa: Ik heb er nog geen idee van, waarschijnlijk ga ik het dit weekend eens testen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waar heb jij die origins product kunnen kopen ?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Le Phuong Linh: In de Estée Lauder Company Store, maar dat is intussen enkele jaren geleden.

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig