25 maart 2010

MAC BRIT WIT BLUSHCREME


Brit Wit is een crèmeblush in een kleur die ik erg vind passen bij mijn huidtint. Het is een donkerroze blush met soort van lila ondertoon en creëert een lichte glans eens aangebracht. Ik gebruik mijn vingers om het aan te brengen, dan heb je echt maar een heel klein beetje nodig. Je kan ook een stippling brush gebruiken, het hangt er maar van af wat je zelf prefereert.

Daglicht, geen direct zonlicht

Met direct zonlicht
Share:

2 opmerkingen

  1. Heel mooi! Is zo'n crèmeblush niet vettig?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @ Eva: Ik vind hem niet vettig. Het is natuurlijk geen poeder, maar het trekt wel in, dus als je het een beetje laat rusten, blijft het wel mooi zitten. Je kan het eventueel een beetje setten met een poederblush in dezelfde kleur.

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig