30 april 2010

L'OREAL SUBLIME BRONZE MELK

De L'Oréal Sublime Bronze zachte zelfbruinende melk is voor zowel het gezicht als het lichaam, maar ik heb deze enkel voor het lichaam gebruikt.

L'Oréal Sublime Bronze melk en spray

Dit zou volgens L'Oréal een ideaal product zijn voor "beginnende" selftanners. Het zorgt voor een natuurlijke en gelijkmatige bruine teint zonder strepen. Ook hier bootst het zelfbruinende bestanddeel van de Sublime Bronze melanine na, waardoor je een kleur zou moeten krijgen die gelijkaar is aan de eigen kleur.

De crème is een vlot smeerbare, vloeibare crème, die gemakkelijk verdeelt over het huidoppervlak en goed indringt in de huid. Na het aanbrengen moet je 2 uurtjes wachten om de eerste kleur te zien verschijnen. Daarna kan je het dagelijks gebruiken tot de gewenste teint is bereikt.

Pluspunten: Ik ben een uur of twee na het aanbrengen gaan slapen en had eigenlijk geen transfer op mijn pyjama of lakes. Het zorgt ook echt voor een kleurtje, dieper dan de spray, maar dat staat ook op de flacon.

Er zijn echter ook minpuntjes die maken dat ik het product precies toch niet geschikt vind voor beginners. Ik heb goed gescrubd en heb echt wel opgelet bij het uitsmeren en toch... plekjes! Op bepaalde knokerige zones krijg ik dus een diepere kleur, waardoor het resultaat gevlekt en erg ordinair overkomt. De standaard probleemzones zijn de ellebogen, scheenbenen, enkels, en polsen (vlak aan de hand).

Ook moet je je handen na het aanbrengen een aantal keer echt goed wassen, want anders krijg je een oranjebruine handpalm :-s

Ik blijf uiteraard wel proberen, want hey, ik heb ervoor betaald! Maar ik zal nog voorzichtiger moeten zijn bij het aanbrengen. Voor de benen was er ook een spray beschikbaar, misschien dat ik die ook eens probeer, gezien de gunstige resultaten met de gezichtsspray.

Ik kocht deze flacon van 150 ml voor 12,49 Euro, maar met de kortingsactie van 20% betaalde ik dus net geen 10 Euro. Voor het lichaam loont het volgens mij de moeite om iets meer geld uit te geven en zo een egaal resultaat te bekomen.
Share:

5 opmerkingen

 1. jammer van de vlekken. ik ga dit weekend die nivea spray is testen denk ik! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oei da's jammer. Enige idee hoe de spray reageert op puistjes etc? Ik heb er namelijk een paar ( met wondjes :( ) maar wil toch eens testen .. Maja, gevlekte benen KAN je verbergen, een gezicht niet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Maaike: Geen idee! Ik heb er zelf geen en de spray heeft er ook niet gezorgd dat ik er kreeg, dus ik ben niet zeker. Maar de gezichtsspray zorgt maar voor een licht gebruinde teint dus dat kan je volgens mij heel gemakkelijk reinigen en scrubben als het niet egeaal zou zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer van die vlekken! Daarom durf ik het ook niet aan om met tanners te werken, geheid dat ik 1 grote vlek word! :)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig