30 april 2010

ESSIE VAN D'GO

Oh man, I love this! Het is geen roze, het is geen koraal, het is het perfecte huwelijk tussen de twee! Zacht genoeg om te dragen naar het werk, maar toch fierce genoeg om een statement te maken!Het flesje bevat 15 ml en is voor 12,59 Euro te koop bij Beauty-Queen.
Share:

6 opmerkingen

 1. Ik vind het wel mooi maar voor mij is het iets te zacht.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Helemaal mijn ding! Net teveel om nude te zijn ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi! Ik dacht dat hij iets meer koraal ging lakken. Echt een prachtig zomerkleurtje!
  Houdt een beetje het midden tussen roze en koraal ;D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heeel mooi!

  Welke base- en topcoat gebruik je? Ik wou me de seche vite topcoat bestellen.

  Bedankt voor je reactie!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Veronique: Als basecoat gebruik ik een product van Koh, de Calcium Nail Whitener. Het is strikt gezien geen basecoat, maar je kan het er wel voor gebruiken. Beetje twee in een :-)
  En als topcoat... meestal geen! En dat heeft met luiheid te maken. Maar ik heb er eentje van OPI en als ik echt langer van nagellak wil genieten, gebruik ik hem wel. Aangezien ik na 3 dagen een kleurtje al beu ben, laat ik het nogal eens liggen.

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig