23 mei 2010

GARNIER AMBRE SOLAIRE NATURAL BRONZER

Stap drie in mijn zoektocht naar een goede zelfbruiner brengt mij bij Garnier. Met de Ambre Solaire Natural Bronzer hebben ze twee sprays voorzien: eentje voor het lichaam en eentje voor het gezicht.


De spray (zowel het lichaam als het gezicht) is verkrijgbaar is twee versies: light en classic. Ik heb zelf gekozen voor de classic, maar als je erg bleek bent, kan je dus ook beginnen met de light-versie. De producten bevatten een plantaardig zelfbruinend actief en natuurlijk abrikozenextract.

Beiden zijn zelfbruinende sprays met microverstuiver. Je moet het niet uitsmeren en het zorgt voor een stralende, natuurlijke en egale bruine kleur. Een spray is erg handig in gebruik, omdat je er ook ondersteboven mee kan sprayen, zonder dat het product verstopt. De microverstuiver zorgt voor een goede verspreiding van het product en het droogt warempel vrij snel op. Ik kan me vijf minuten later zonder problemen en zonder gevaar voor vlekken aankleden.

Ik ben hier erg enthousiast over en kan, na verscheidene testrondes, deze toch wel het meest aanraden. Ik krijg binnen 3 uur een egale tint zonder vlekken of zonder strepen; het aanbrengen is supergemakkelijk zonder risico van bruine handen èn het is goedkoper dan de spray van L'Oréal! Bijkomend pluspunt: deze spray ruikt beter dan alle andere zelfbruinerproducten die ik getest heb!
Toch een waarschuwing: als je sprayt op een effen ondergrond waar je met je blote voeten op staat, zorg dan ook dat je je voetzolen even wast. Anders dreig je met zeer bruine voetzolen te komen zitten. Helaas weet ik dit uit eigen ervaring... :-D

De bronzer voor het lichaam kost 12,85 Euro, de bronzer voor het gezicht kost 11,67 Euro in het Kruidvat.
Share:

22 opmerkingen

 1. Ik wil ook niks anders meer dan de sprays! heb zelfs eentje van de hema in gebruik nu die precies hetzelfde werkt als deze.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sprayt-ie ook ondersteboven? Want dat vind ik echt zó handig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha, ja dus. Daar had ik even over gelezen. Stom van me.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Tessa BD: Da's een goeie tip!
  @ Prinses Prikbordje: Hihi! Ja, hij werkt dus ook ondersteboven :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. klinkt fijn seg! mss dat ik die voor mijn gezicht wel eens haal! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. tot hoelang blijft het ? :P

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @ Anoniem: Afhankelijk van hoe diep je de kleur wilt, moet je toch elke twee à drie dagen bijwerken! In de douche verdwijnt er ook wel wat kleur, zeker als je scrubt of een douchepuff gebruikt.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. En die voor je gezicht? ook geen problemen mee? Want een oranje lichaam kan ik nog wel verbergen, maar mn gezicht niet zo makkelijk haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @ Anoniem: LOL! Geen zorgen, geen oranje gezicht te bekennen! Ik vind het trouwens gemakkelijker om mijn gezicht te laten zelfbruinen, daar heb ik nooit strepen, om de een of andere reden. Wel even met een watje over je wenkbrauwen gaan nadat je gesprayd hebt, zodat daar geen overtollig product blijft hangen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. kan dit ook als je witte kleding aantrekt? mijn jurk voor het gala is wit, en ik wil er geen vlekken op maken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zou het dan op voorhand testen hoe het werkt op jouw huid. Zelf heb ik geen vlekken gehad, maar je weet maar nooit. En als je het dan zou gebruiken met je galakleed, gebruik de zelfbruiner minstens een dag op voorhand, zodat het zeker goed ingetrokken is.

   Verwijderen
 11. Er zijn ook gezichtsdoekjes van Garnier Ambre Solaire, deze werken ook uitstekend! Binnen een paar uur een lekker bruin tintje op je gezicht! Wellicht zijn deze ietwat prettiger te gebruiken op het gezicht, omdat je de 'haarzones' kunt ontwijken

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik heb deze spray ook pas gekocht, en pas 1x gebruikt. Ik vindt het een fijne spray, hij droogt super snel en je ziet het resultaat heel snel, ik krijg veel leuke reactie van mensen van wat ben je mooi bruin terwijl het gewoon fake is! tip: hou de spray niet te dicht bij je huid want je kunt wel snel vlekken krijgen vooral uitkijken dat je niet teveel op je benen strayt.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. huilen,
  ik heb deze spray gebruikt en ben helemaal oranje met allemaal vlekken.

  NIET KOPEN

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Heb je misschien p ook een tip voor als je wel vlekken hebt gekregen? Schubben helpt niet echt..... Afwachten tot het verdwenen is??

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Normaal gezien verdwijnt zelfbruiner na enkele dagen tot een week. Scrubben zou inderdaad mijn eerste advies zijn, maar als dat niet helpt, kan je nog altijd huis-, tuin- en keukentrucjes gebruiken zoals scrubben met citroen met suiker of een watje met tonic/toner. Dan verdwijnt de zelfbruiner al grotendeels. De restjes zal je dan moeten uitzweten, denk ik.

   Verwijderen
 15. Wat is nou het verschil tussen body en gezicht? Ik ben er een newby in dus is het niet gewoon een marketing trucje zodat je die erbij koopt?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind het persoonlijk fijn om een apart product voor het gezicht te gebruiken. Vaak is dat wat lichter en minder zwaar op de huid. Net zoals ik een body lotion gebruik voor mijn lijf en een dagcrème voor mijn gezicht. Wat niet wil zeggen dat je een zelfbruiner voor het lichaam niet op je gezicht kan gebruiken, alleen is dat een ander product.

   Verwijderen
 16. Ik ben heel erg bleek, zou deze spray mij orange maken? En wil hier een heel eerlijk antwoord op want wil dit echt niet :/ heb dringend kleur nodig en anders heb ik geen opties want zonnen werkt niet :(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wel, het antwoord is dat ik dat niet weet. Op mijn huid werd het niet oranje, maar mooi goudbruin, maar ik kan dat natuurlijk niet voorspellen voor jouw huid. Helaas ga je het enkel weten als je het probeert.

   Verwijderen
  2. Ik gebruik de spray zowel voor mijn gelaat als voor de rest van mijn lichaam. Ik ben ook erg bleek en ik sla niet oranje uit. Ik heb er wel een handschoen bij gekocht om alles toch goed te verdelen en dat werkt prima voor mij. Ik ben zeker geen durver dus mijn antwoord is heel eerlijk.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig