29 mei 2010

MAC TAG

Ik werd getagd door Marijke voor deze MAC-tag! Because we all love MAC!

Hoelang gebruik je al MAC? Hmm, even denken... Dat zal ongeveer een jaartje of 5 zijn. Sinds ik ben beginnen werken, eigenlijk. Want MAC is niet goedkoop haha!

Wat was je eerste MAC product? Ik denk dat het oogschaduw was! Ik heb in het begin altijd vrij felle kleurtjes gekocht (denk blauw en groen), vermoed dat het Shimmermoss was.

Wat is je favoriete MAC product? Oooh, mag ik er maar eentje noemen?? Twee dan? In dat geval: oogschaduw en lipgloss!

Wat is je minst favoriete MAC product? Mascara. MAC heeft super make-up, maar van hun mascara ben ik niet ondersteboven.

Heb je een Pro Card? I wish!!

Wat is je Mac foundation kleur? Ik zou het niet weten!! Ik heb geen MAC-foundation en heb me ook nooit laten kleurtesten *schaam*.

De favorieten?

Oogschaduw: Op dit moment ben ik helemaal into neutraal, dus All That Glitters en Satin Taupe.
Lipstick: Marquise D'
Lipgloss: Soft-Edge
Liner: Fluidline
Brush: Als ik maar twee borstels mocht bezitten, zou ik kiezen voor de 187 en 239, omdat ik die het multifunctioneelst vind
Nagellak: Geen echte favoriet, heb er maar eentje en ik heb liever OPI voor nagellak
Pro product: De oogschaduwdoosjes waar 15 pannetjes in passen

Heb je volgende producten al getest en wat vind je er van?

* Prep & Prime skin: /
* Studio Sculpt foundation: /
* Beautypowder: /
* MSF Naturel: Ik heb onlangs mijn eerste MSFN gekocht en ik ben er eigenlijk heel tevreden van!
* Mineralize Skinfinish color: Ik heb er twee: Shimpagne en Porcelain Pink en ik vind ze beiden heel mooi!
* Bronspoeder: Ook hier twee: Solar Riche en Matte Bronze. Geen klachten over, maar ik kan ze niet echt vergelijken met bronzers van andere merken, omdat ik er geen heb.
* Minerale blush: Nuance! Subtiel maar toch mooi!
* Powder blush: Ik heb er maar eentje, On A Mission, en ik gebruik hem erg vaak. Dus aanrader!
* Studio Finish concealer: /
* Tinted Lip Conditioner: /
* Lipstick: Ik heb twee MAC-lipsticks. Ik ben eigenlijk lipstick beginnen dragen door MAC omdat ik ze echt goed vind van kwaliteit.
* Lipglass: Loooooove!
* Dazzleglass: Looooove! Roman Holiday en Baby Sparks kan ik beiden aanraden!
* Cremesheen glass: Partial To Pink is mijn enige cremesheen en dus ook mijn favoriet haha. Maar ook deze vind ik erg prettig in gebruik. Crèmiger dan een gloss en dus fijn om af te wisselen.
* Shadestick: Voor ik paint pots ontdekte, gebruikte ik een shadestick als basis (Bejing). Oké product, maar ik zou er geen tweede van kopen. Ik denk dat ik andere producten heb die beter zijn, dus zeker geen must have in mijn ogen.
* Paint pots: Loooooove! Ik heb er 5, dus ja, dat wil wel wat zeggen.
* Oogschaduw: Loooooove! Ik verzamel ze nu in de pro-doosjes; ik krijg daarmee een mooi overzicht.
* Pigment: Onlangs heb ik mijn pigment-stash uitgebreid. Ik vind het een erg mooi en veelzijdig product, maar ik denk eraan om mijn pigments te pressen. Ik moet alleen nog lege pannetjes vinden!
* Oogpotlood: Ik heb enkel Feline (twee zelfs haha) en Black Funk (die op zijn laatste beentjes loopt) en daar ben ik tevreden van!
* Fluidline: Loooooove! Ik ben helemaal fan van gelliner en ik gebruik eigenlijk nauwelijks een gewoon oogpotlood op het ooglid. Lang leve winged eyeliner!
* Mascara's: Geen fan van, ik heb een paar mini’s van holiday sets en ik zal dus waarschijnlijk nooit een fullsize-versie kopen.

Wat was je favoriete MAC collectie? Hmm, da’s een moeilijke. De laatste kerstcollectie, Magic, Mirth and Mischief, is mij het meest bijgebleven. De Style Warrior kon mij ook wel bekoren en het Shell Pearl Beauty Powder van de Liberty of London-collectie zou ik ook wel graag hebben. Ik loop eigenlijk nooit meteen naar de winkel bij elke nieuwe collectie, maar probeer mijn collectie uit te bouwen met aparte stukken die ik echt mooi vind.

Welke collectie heeft je teleurgesteld? Goh, niet echt een specifieke collectie hoor. Over de bank genomen vind ik de collecties waarin ze vaste producten repromoten minder interessant.

Welke producten mist MAC? Volgens mij hebben ze alles al hahahaha!
Share:

2 opmerkingen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig