15 mei 2010

HELENA RUBINSTEIN LASH QUEEN MASCARA WILD BLACK

Ik gebruik nu al een tijdje de Lash Queen mascara in Wild Black van Helena Rubinstein, je kan hem ook zien in enkele EOTD's. Dankzij Eva ben ik namelijk in het bezit van een luxestaal en daar kom ik wel even mee toe.

Er zijn intussen verscheidene versies van deze Lash Queen, dus dat wil wel wat zeggen over zijn populariteit! Deze originele Lash Queen belooft een combinatie van twee uitersten: maximaal volume van de wimpers die toch licht en flexibel blijven aanvoelen.

Afgeplatte kant naar boven - de borsteltjes steken uit langs de zijkant

Afgeplatte kant aan de zijkant

Het borsteltje is iet of wat speciaal: het is niet volledig rond, maar is afgeplat aan twee kanten. Toch gaat het aanbrengen van de mascara zonder problemen en smodder ik zeker niet zoveel als met de Maybelline The Falsies (hoezeer ik het ook probeer, ik krijg het gebogen borsteltje precies niet onder de knie!). Verder krijg ik er mooie, zwarte wimpers van, en geeft het mij zeker ook volume en wat lengte. In vergelijking met de YSL Effet Faux Cils moet ik er echter iets meer "werk" insteken en krijg ik net iets minder volume en lengte dan ik zou wensen.
Mijn wimpers voelen echter wel zacht en flexibel aan, worden zeker niet hard en dus houdt Helena Rubinstein wat mij betreft ook haar woord.
De mascara blijft een hele dag netjes zitten, geen uitlopers aan de ogen, en gaat er 's avonds ook weer netjes en gemakkelijk af. Ondanks dat het geen waterproof-versie is, houdt het dus echt wel goed stand.


De fullsize verpakking is mooi en oogt luxueus, tsja, het oog wil ook wat, zeker als je al wat meer voor een mascara gaat betalen.

Is het nu de moeite? Ja, ik denk het wel, maar dan moet je wel van volume houden. Ben je zoals mij en wil je altijd veel volume en drama, dan kan het nog iets beter.
Share:

6 opmerkingen

 1. Leuk dat hij je bevalt! Het borsteltje ziet er idd wat speciaal uit, toch goed meegenomen dat hij niet gaat uitlopen ook.
  Ik heb hier ondertusen nog enkele 'trials' liggen haha! ;D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb hem ook, maar dan in de huls met tijgerprint versie :-)

  Ik vind hem heel goed werken en zou hem zeker nog opnieuw aanschaffen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat borsteltje lijkt heel erg op de nieuwe Catrice LE Maximum Resist Volume Mascara. Goedkope rip-off? Methinks so.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt best goed maar niet goed genoeg om mij van mijn trouwe DiorShow mascara te doen afwijken :-p

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Eva: Ik ben er erg blij mee, bedankt! Altijd fijn om dingen te kunnen uitproberen :-)
  @ Kims: Zeker een van de beter mascara's die ik al geprobeerd heb!
  @ Prinses Prikbordje: Zou goed kunnen!
  @ Ann: Haha, da's zeker niet de bedoeling ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. klinkt fijn! en de verpakking is pretty!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig