13 mei 2010

VERZORGINGSROUTINE OCHTEND

Elk van ons heeft wel zo haar eigen verzorgingsroutine. Wat voor de een werkt, werkt niet noodzakelijk voor de ander. Bovendien heeft iedereen haar eigen voorkeuren qua product, geur, substantie enzovoort. Maar wat sowieso voor iedereen telt, zijn deze twee stappen: reinigen en smeren! Vanaf een bepaalde leeftijd moet je beginnen smeren om de tijd en de natuur een beetje slimmer af te zijn. Hoe vroeger je ermee begint, hoe beter! Verder is het een beetje trial and error, waarbij ik alleen kan benadrukken dat je je niet moet laten leiden door reclame, maar het zelf moet ondervinden.

 

Reinigen: Ik gebruik hiervoor een gezichtszeep van Clinique, de Liquid Facial Soap Mild. De zeep zelf is vloeibaar en schuimt naar behoren. Ik voel dat mijn huid gereinigd is nadat ik deze gebruikt heb. De flacon heeft een ingebouwd pompje dat je kan vergrendelen, en met een druk op de pomp heb ik voldoende zeep om mijn gezicht te wassen. 


Toner: Budgetproof is de Vitamin Enriched toner van Bourjois. Je krijgt een vrij groot flesje waar je lang mee kan doen. Hij ruikt ook lekker en laat geen "laagje" achter op mijn gezicht. Ik gebruik momenteel de Chanel Lotion Confort. Deze ruikt overheerlijk!


Serum: De Estée Lauder Idealist Pore Minimising Skin Refinisher is mijn favoriete serum voor overdag. Het is een hemels goedje dat mijn huid erg zacht maakt en zorgt voor kleinere poriën. 


Oogcrème: Ik heb zelf wel wat last van kringen onder mijn ogen dus voor mij is oogverzorging erg belangrijk! Favoriet is de Clinique All About Eyes en je hebt deze ook in de All About Eyes Rich-versie. Deze laatste gebruik ik momenteel, hij zorgt voor een vermindering van wallen, kringen en fijne lijntjes en boost de natuurlijke collageenproductie. 


Dagcrème: Met stip op 1 staat hier de Estée Lauder Hydra Complete. Ik vermoed echter dat ze deze hebben vervangen door hun nieuwe Hydrationist. In ieder geval is de Hydra Complete een fijne gelcrème, die met zijn milde geur en zonder al te veel franjes voor zeer goede resultaten zorgt. Ik krijg met deze dagcrème nauwelijks puistjes of onzuiverheden en ik merk een verschil in vergelijking met andere crèmes.

In deel 2 zal ik verdergaan over mijn avondritueel. Als je graag een uitgebreide review hebt over een van deze producten, laat dan iets achter bij de comments of stuur mij een mailtje!
Share:

13 opmerkingen

 1. Ik heb de All About Eyes van Clinique vroeger ook nog gebruikt en was er ook wel tevreden over, heel fris om te gebruiken. ;D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb ondertussen ook toner ontdekt (grbruikte ik vroeger nooit). Ik gebruik die van Bourjois en ik merk echt wel een verschil. Mijn huid ziet er gewoon beter uit. Budgetversies zijn dus zo slecht nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Eva: Ja, ik ben er ook tevreden van! Welke gebruik jij nu?
  @ Prinses Prikbordje: Nee, helemaal niet! Die van Bourjois vind ik zelfs een aanrader.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @PP: Wel, ik gebruik nu Redermic van La Roche Posay voor de oogcontouren. Die Clinique was wel goed hoor, maar aangezien mijn dagcrème ook van LRP is heb ik die genomen. Zo is alles een beetje op mekaar afgestemd. ;D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. lijken mij fijne producten die je gebruikt

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @ Steffi: Ja, na jaren uittesten zijn dit toch wel de producten die voor mij werken. En dan blijf ik ze ook wel gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. lijken me goede producten! die tonic van Bourjois vind ik ook fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hallo!

  Wat leuk om iemand tegen te komen die net als ik 28 jaar is en afkomstig uit Limburg (ikzelf Hasselt). Een review van één van de producten van Estée Lauder zou leuk zijn. Bijvoorbeeld de "Estée Lauder Idealist Pore Minimising Skin Refinisher" of de "Estée Lauder Hydra Complete" of de "Estée Lauder Advanced Night Repair". Ik zie dat je ook het 3-stappen plan van Clinique gebruikt. Ben je hier tevreden van? Ik heb het onlangs aangeschaft tesamen met producten van de "Even Better-lijn". Ik ga ze binnekort uitproberen (als mijn andere producten op zijn). Groetjes en alvast bedankt voor je reactie! (Doe zo verder met je site!)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @ Veronique: Hey, fijn dat je langskomt :-) Een review is zeker mogelijk, ik zal er werk van maken! En ik gebruik enkel de eerste stap van het 3-stappenplan. Stap 2 is mij te agressief, en ik hield niet zo van de DDML van stap 3. Maar stap 1 is super!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dank je wel om Estée Lauder te gaan reviewen! Ik heb op mijn verlanglijstje de "advanced night repair" staan, dus altijd leuk als je de mening van iemand anders daarover kan horen. Ik heb onlangs de "généfique" van lancome gekocht, heb je die ook al gebruikt?

  De "Pore Minimizing" is voor mij nog onbekend. Van de "Hydra Complete" heb ik gehoord dat het ideaal is om in de zomer je (droge) huid mee te hydrateren.

  Nadat ik deze comment geplaats had, zag ik dat je al een review had gedaan van het 3-stappen plan. Ik was dus iets te snel geweest :). Sorry!

  Ik ben toevallig vandaag op jouw site terechtgekomen en vind 'm echt top! Hij staat ondertussen al bij mijn "favourieten" :) Gewoon omdat we provincie-, leeftijdgenoten zijn maar ook omdat je veel van de producten gebruikt waar ik ook van hou! Veel gelijkenissen in je productkeuze :) Ik zal via jouw site dus waarschijnlijk nog veel kunnen leren of ontdekken :). Dus keep up the good work!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. @ Veronique: Een review van de ANR komt er ook aan een van de komende dagen. De Généfique heb ik al eens geprobeerd via een staal, maar dat heb ik niet lang genoeg kunnen gebruiken om er een sluitend oordeel over te kunnen vellen. Het zal alleszins geen slecht product zijn.

  De Hydra Complete gebruik ik eigenlijk het hele jaar rond, maar je hebt hem in verscheide versies, voor verschillende huidtypes.

  Hartelijk dank voor het mooie compliment! Dat is erg lief van je! Tot later!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ikzelf heb een gemengde huid, maar ik had gelezen dat wannneer je huid in de zomer wat uitdroogt door de zon dat hij ideaal is om te hydrateren. Maar ik kan begrijpen dat het nooit kwam kan om het het hele jaar door te gebruiken.

  Een leuke tip die ik kreeg van de Clinique-medewerkster is om je oogcrème in de koelkast te zetten. Ik gebruik bovenstaande crème momenteel ook en het geeft zo wel een zalig gevoel.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. @ Veronique: Goeie tip! Hoewel ik wel vrees dat als ik het hier in de koelkast zet, er iemand ooit iets anders mee zal doen :-)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig