12 mei 2010

BEAUTY ON THE GO

In mijn handtas zitten enkele basisproducten, maar ik sleep geen hele make-upvoorraad mee. Wat dan wel?


Rituals handcrème: ik smeer mijn handen elke dag enkele keren in. Anders voelen ze droog en niet zacht aan. Bovendien ruikt deze handcrème fantastisch! Als je in de Rituals-winkel komt, moet je hem zeker eens proberen, ik kan hem van harte aanraden! Ik hou er zoveel van, dat ik er twee heb: eentje in de handtas en eentje in mijn kamer, voor vlak voor het slapengaan.Dan heb ik nog een klein tasje van Estée Lauder. Hierin zitten mijn basics: een klein spiegeltje, Vaseline, flosdraad, handgel, anti-blaargel, een mini glasvijl, twee staaltjes parfum van Jean Paul Gaultier, MAC lippenstift Marquise D', lipglass Lust en lipvarnish Cute Yet Sexy. Af en toe wissel ik de lipgloss om, maar het blijft meestal neutraal.Even een close-up van dit spiegeltje - cliché, maar waar!
Voor de rest neem ik niets mee. Wat zit er in jullie meeneemtasjes?
Share:

9 opmerkingen

 1. Wat een leuk spiegeltje! En leuke items ook natuurlijk :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Robin: Merci!
  @ Kims: Het spiegeltje is op mijn lijf geschreven haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. In mijn beautytasje vanop werk zit een vijl, dagcrème, labello, lipgloss, spiegeltje, dafalgan, plakkers tegen blaren, parfum.

  In mijn handtassen zit ongeveer hetzelfde, maar dan veel meer lipsticks en glossen. :)

  Beate

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke spullen neem je mee! Het spiegeltje is echt heel leuk. Ik neem echt veel te veel mee :P haha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Beate: Vandaar dat jij altijd grote handtassen nodig hebt :-D
  @ Myrna: Ja, ik probeer het echt wel bij de basis te houden, anders wordt mijn tas te zwaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. leuk artikeltje :-) vind het altijd leuk om in iemands makeuptasje te kijken ;-) en supermooi spiegeltje!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat spiegeltje is cute <3
  Ik heb dit altijd mee:
  - Spiegeltje waar dan een mini borstel bijzit
  - Mini deodorant
  - Lipgloss
  - Rolstick tegen wallen, (omdat er cafeïne inzit, en als ik die dan gebruik lijk ik meteen wakkerder)

  En dat is het zo'n beetje denk ik ;D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk! Die handcrème ruikt inderdaad heerlijk!!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig