21 juni 2010

ESTEE LAUDER IDEALIST PORE MINIMIZING SKIN REFINISHER

Hoe lang ik de Estée Lauder Idealist Pore Minimizing Skin Refinisher (Idealist voor de vrienden) al gebruik, kan ik moeilijk zeggen, gewoon omdat het al een hele tijd is. Als ik zeg dat ik het al enkele jaren gebruik, is dat niet gelogen!De belofte: verkleinde poriën, een zachte en gladde huid, een herstelde huid zonder ongelijke textuur, kleurverschillen, schilferigheid of ruwheid, maar met meer klaarheid en helderheid.


Idealist komt in een glazen flesje met pompje, dat is handig in gebruik. Het serum zelf is doorzichtig wit en ruikt fris, een beetje citroenachtig. Het is gemakkelijk aan te brengen en dringt goed en snel in de huid.


Ik heb van nature uit een normaal-gemengde huid. Ik heb last van wat roodheid rond de neus en net op de wangen en heb ook grote poriën, vooral op mijn wangen, aan weerszijden van mijn neus. Jaja, je leest het goed, ik geef gewoon toe dat ik grote poriën heb!

Ik gebruik de Idealist elke morgen, nadag ik mijn gezicht gewassen heb en voordat ik mijn dagcrème opbreng. Een à twee pompjes is genoeg, ik wrijf het uit op mijn vingers en dep het dan op mijn huid, op de plekken waar het nodig is. De rest smeer ik uit over mijn hele gezicht en hals. Ondanks mijn huidtype, heb ik geen last van een vette huid na applicatie.

Doet het iets voor mijn poriën? Ja. Zijn mijn poriën volledig verdwenen? Nee. Maar je moet al dichtbij komen staan om ze te zien. Nu ja, verdwijnen zullen ze nooit, want poriën heb je natuurlijk ook gewoon nodig.
De rest van mijn huid apprecieert de Idealist ook, ik krijg er zo een zachte huid van, ongelooflijk! Ik gebruik bijvoorbeeld nooit primer onder mijn make-up/foundation, want ik heb dat ook gewoon niet nodig.

Om verwarring te vermijden: dit is géén make-up primer! Dit is een serum dat deel uitmaakt van mijn huidverzorging. In die zin kan je het wel zien als een gezichtsprimer, maar het is dus niet specifiek bedoeld als make-up primer.

Idealist is niet goedkoop (voor een flesje van 30ml betaal je ongeveer 50 euro), maar het is me het geld wel waard. Eerst en vooral omwille van de werking, ten tweede omwille van het zuinige gebruik. Ik kan tientallen middeltjes kopen die niet werken, en dan is dat ook weggegooid geld. Anderzijds komt ik vrij lang toe met een flesje, dus haal ik er ook wel alles uit.
 
Voor mij een musthave in mijn verzorgingsroutine!
Share:

12 opmerkingen

 1. oehh thanks! handig review myn poriën zijn soms ook zo groot pff =/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. help ik heb ook van die grote porien rond mijn neus! :-O toch deze maar eens proberen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hier ga ik wel eens een sample van vragen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zou er zeker een staaltje van vragen, dan kan je zien of het iets voor je is!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ooh dat klinkt goed zeg! ik heb ook grote poriën!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. BEDANKT voor je review!

  Ook ik heb last van poriën en ga dit dus eens op mijn verlanglijstje zetten!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind dit een geweldig product! Mijn poriën zijn ook duidelijk minder zichtbaar. Bovendien ruikt het lekker én krijg ik er een babyhuidje van. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Is idd een super product en ideaal om voor je foundation te gebruiken. Het "effent" je huid.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Deze zit ook al een tijdje in mijn ochtendroutine, en ik vind het een zalig product! Heel zacht en fris, wordt onmiddellijk door de huid opgenomen, en maakt je huid zo ongelooflijk zacht! De eerste dagen dat ik het gebruikte, bleef ik maar over mijn gezicht aaien! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Haha, nog meer fans! En terecht, hè.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Reacties
  1. Ja, absoluut! Na al die jaren gebruik ik het nog steeds graag.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig