5 juni 2010

REVIEW CHANEL PRECISION LAIT CONFORT

De Chanel Précision Lait Confort is een rijke reinigingmelk voor gezicht en ogen. Het zorgt voor comfort en anti-luchtverontreiniging. De formule is bedoeld om de huid tegelijk te zuiveren en te beschermen.


Centraal bij dit product staat een nieuwe combinatie van een plantaardig extract en een biotechnologische actieve werkstof die de huis zuivert zonder de essentiële huidfuncties aan te tasten.

Enerzijds bevat Lait Confort tulpenboomextract. De tulpenboom past een natuurlijke zuiveringstechniek toe: de boom scheidt was af die een laagje vormt op het blad en de luchtvervuilende stoffen van de stad opneemt. Regenwater spoelt vervolgens de was en de vervuilende stoffen van de bladeren af. Chanel heeft deze was geëxtraheerd en in de formule geïntegreerd waardoor de producten een buitengewoon doeltreffende reinigende werking krijgen.

Anderzijds bevat de Lait bioglucane: deze intelligente actieve werkstof stimuleert de microflora van de huid die helpt om op natuurlijke wijze het evenwicht in het ecosysteem van de huid te herstellen.


De tube bevat 150 ml en werkt met een handig pompje. Ik kan dus gemakkelijk doseren, twee pompjes zijn voor mij voldoende voor het hele gezicht. Het is gewoon een witte melk, maar ruikt wel lekker!
Lait Confort kan dagelijks gebruikt worden, zowel 's morgens als 's avonds. Het is aan te brengen op het droge gezicht en kan ook op de ogen gebruikt worden. De melk is zacht genoeg en prikt niet in mijn ogen! Erna kan je het afspoelen of met een watje verwijderen.

Persoonlijk breng ik het ook graag aan op een nat gezicht, ook al ga ik daarmee in tegen de gebruiksaanwijzing :-) In contact met water wordt het een beetje schuimig (heeeel klein beetje maar) en mij lijkt het dan beter te werken.

Uiteindelijk is alle make-up verdwenen en werkt de Lait Confort voor mij zeer goed. Ik merk dat mijn huid gevoed is en vooral, dat hij proper is. Hierna gebruik ik een toner. Ik ben heel blij dat ik dit product ontdekt heb en kan het eigenlijk wel aanraden!
Share:

7 opmerkingen

 1. ik heb de gel ervan! =) werkt heel fijn inderdaad.
  gebruik je ook de chanel toner ervan?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt goed. Hoeveel kost het?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Robin Ganeko: Jep, ik heb er ook de toner van, daar komt nog een aparte review over.
  @ Ann: Ik weet het niet meer helemaal precies, maar ik schat 35 Euro?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zou hem graag willen testen!! De dagcreme uit die lijn is ook zoo heerlijk!!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig